Om mig

Mit billede
Jeg hedder Malene og jeg bor i Hjerting ved Rødding, sammen med min mand Jacob, vores lille Isabella, og Camilla og Simone, som jeg har fra mit første ægteskab. Derudover tæller familien også vores Dansk-Svenske gårdhund Molly. Jeg har tidligere prøvet kræfter med en del spændende jobs, jeg har blandt andet været sælger, hjemmehjælper og fængselsbetjent, men i dag er jeg desværre førtidspensionist. Jeg prioriterer mine kræfter på livskvalitet og på min familie, og jeg bruger haven både som genoptræning og til at være meditativ og kreativ i.

lørdag den 5. december 2015

Beriths haveI sommer var jeg på besøg hos Berith, som er blevet en god havebekendt. 
Berith er vild med liljer, både orientalske og dagliljer, som hun også køber hjem af fra udlandet. 
Der er mange små stier, der leder en rundt i Beriths have.Ren idyl, med ståtægt og en drømmedejlig udestue/vinterhave. 

En sløret Ann, men et sødt lysthus
Mange hyggelige kroge, og små rum. 


Lige her synes jeg haven bliver helt fabelagtig magisk.Vi der var på besøg, er ligesom Berit, medlem af den facebookgruppe, som hedder Sydjysk haveteam, som Lilian har taget initiativ til at starte op. Vi er en lille bitte gruppe, som efterhånden kender hinanden relativt godt. Jeg har haft noget med de fleste at gøre løbende hen over året. Beriths have er et lille smørhul, fyldt med haveglæde, og en intens duft af liljer i højsommeren. Helt fortryllende. Hvad duften angår kan mine roser godt gå hjem og lægge sig...... så jeg følte mig meget heldig, da hun havde nogle liljer til salg i en lille bod. Beriths have er privat, så jeg holder for mig selv hvor hun bor, men måske kunne jeg inspirere nogen. 


5 kommentarer:

 1. Spændende have - og dejligt med liljer, bare billerne ikke følger med.
  Knus Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lisbeth.
   Ja, det er jo så lige det. Men duften i den have var så utrolig i den have, så hvis der var nogle enkelte mærker efter de små røde djævle, så så jeg dem i hvert fald ikke.
   Knus Malene

   Slet
 2. Hej Malene, sikken en skøn have. Jeg kan se at hun også holder af roser :o) og så var det da lige "Blomsterhatten" jeg skimtede på nogle af billeder :o)
  Det er en oplevelse at komme ind i de private haver og se hvad de gemmer på af oplevelser.
  Kh Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Linda
   Ja, Helle/Blomsterhatten og jeg er jo næsten som ærtehalm;-)
   Ja, det er sjovt alle haver er så forskellige. Det siger meget om hvem der har haven, hvordan den ser ud, og i det her tilfælde afgjort også hvordan den dufter.
   Kh. Malene

   Slet
 3. Syntes bare Berithshave bliver bedre ogbedre for hvergang jeg har vlret der.. Har jendt til hende og haven en del år efterhånden.
  Og ikke mindst sydjydsk haveteam har vlret med til og gære 2015 til et rigtig dejilgt havepr, sp oyt med den kolde sommer, npr man for så skønne relationer.

  SvarSlet