Om mig

Mit billede
Jeg hedder Malene og jeg bor i Hjerting ved Rødding, sammen med min mand Jacob, vores lille Isabella, og Camilla og Simone, som jeg har fra mit første ægteskab. Derudover tæller familien også vores Dansk-Svenske gårdhund Molly. Jeg har tidligere prøvet kræfter med en del spændende jobs, jeg har blandt andet været sælger, hjemmehjælper og fængselsbetjent, men i dag er jeg desværre førtidspensionist. Jeg prioriterer mine kræfter på livskvalitet og på min familie, og jeg bruger haven både som genoptræning og til at være meditativ og kreativ i.

onsdag den 4. juli 2012

Besøg af en Rødstjertefamilie

Hvad søren er dog det for en sød lille fugl, der yngler i min have, tænkte jeg i lang tid. Men med hjælp fra min svigermors fugleleksikon har jeg nu fundet svar. Der er tale om en Rødstjert.

Døren til vores udestue er, lige som resten af udestuen, pilråden, så nu er dørtrinnet faldet af. Det har efterladt et ca. 7 cm højt hul imellem gulv og dør. Det må være den vej den lille rødstjert-hun en dag pludselig havnede derinde, og havde brug for hjælp for at komme ud i haven igen.

I baggrunden kan man se vi har arvet en brugt dør fra mine søde svigerforældre, som jeg regner med vi kan bruge istedet for den gamle her i udestuen. Men det tager nok 100 år og en sommerdag, før vi når der til.
De nederste 2 billeder har jeg fundet på internettet, da jeg ikke selv har haft succes med at komme tæt nok på rødstjert -hannen, der tilsyneladende er ret sky, og flyver væk, så snart jeg kommer for tæt på.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar