Om mig

Mit billede
Jeg hedder Malene og jeg bor i Hjerting ved Rødding, sammen med min mand Jacob, vores lille Isabella, og Camilla og Simone, som jeg har fra mit første ægteskab. Derudover tæller familien også vores Dansk-Svenske gårdhund Molly. Jeg har tidligere prøvet kræfter med en del spændende jobs, jeg har blandt andet været sælger, hjemmehjælper og fængselsbetjent, men i dag er jeg desværre førtidspensionist. Jeg prioriterer mine kræfter på livskvalitet og på min familie, og jeg bruger haven både som genoptræning og til at være meditativ og kreativ i.

mandag den 24. december 2012

Glædelig jul15 kommentarer:

 1. Rigtig glædelig jul til dig og din familie :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Vivi. Jeg håber også I har haft en glædelig jul i Billund.

   Slet
 2. Tak, og Glædelig Jul til dig og dine kære herfra :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Alice, og håber også du og dine har haft en glædelig jul hos jer.

   Slet
 3. I lige måde. Skønne billeder.
  Glædelig Jul

  SvarSlet
 4. Tak og i lige måde:-)
  Kh Bente

  SvarSlet
 5. Hej Malene.Også en rigtig god jul til dig og din familie.Glæder mig til det nye haveår Juleknus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jette.
   Tak, vi har haft en dejlig jul, men nu glæder vi os til at nyde et par stille dage. Jeg glæder mig også rigtig meget til det nye haveår, hvor jeg kan få brugt nogle af mine nye julegaver:-)

   Slet
 6. Hej Malene
  Også god jul til dig. Det er længe siden, vi har hørt til dig. Er du opereret? I så fald håber jeg, det gik godt denne gang.
  Kh
  Lisbeh

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lisbeth.

   Glædelig bagjul.

   Ja, kombinationen af julestress, syge børn og kun at kunne skrive med den ene hånd, så går det ikke så stærkt, så jeg har kun fået svaret på mine mails de sidste par uger.

   Jeg er blevet opereret. Jeg fik en nærmest royal behandling derinde denne gang. Jeg nåede kun lige at komme i hospitalstøjet, så blev jeg puttet i seng. To dyner over og en tredje dyne rundt om fødderne, og så lige en varmepude der var blevet varmet i microovnen til hænderne. De skulle ikke risikere, at hele det cirkus gentog sig.

   Imens jeg lå og ventede på at blive godt varm, så de kunne finde noget at stikke i, kom en narkoselæge grinende hen og spurgte om jeg hed Malene, for han havde fået et langt brev fra hans kollega, der havde været stresset over ikke at kunne stikke mig....-og hun hedder Malene!, sagde han. Det lød bare SÅ sjovt den måde han fortalte om det brev.
   Han er vist blevet drillet med at måtte opgive. Jeg har også en veninde, som er sygeplejerske i en anden afdeling, som ville drille ham. Stakkels mand, ha ha.

   Men det gik godt denne gang det hele. Jeg fik også noget imod kvalme, så jeg havde det godt også lige efter operationen. Jeg har ikke haft så ondt endda. Håndleddet er næsten lige så godt som før operationen, men der er stadig ikke mere bevægelighed i den end før, og jeg har stadig mindst lige så ondt i den, som før operationen. Og der er kun 3 uger til jeg skal opereres for hoftedysplasi, så jeg håber godt nok, at de kloge hoveder havde ret i Kolding med, at det stadig ville blive nemmere at gå med krykker efter håndledsoperationen, end uden. Oprindeligt skulle håndledet faktisk have været opereret i starten af november, men det blev også udsat af dem en gang, inden de også klumrede i det.
   Så jeg har også været til forundersøgelse og samtale i Odense i mellemtiden. Lige oven i julestressen. Puha! Kunne godt have undværet at skulle se frem til 8-12 uger med krykker. Træls på godt jysk.
   Glæder mig til at fortælle om mine rigtig gode julegaver. Måske kan jeg finde ro og energi til det i morgen. Har nemlig fået en masse haverelaterede gaver, som I skal se:-)
   Kærlig hilsen
   Malene

   Slet
  2. Hej Malene
   Tak for dit lange svar trods problemer med håndled, julestress og syge børn. Jeg var jo noget spændt på at høre, hvordan det var gået på hospitalet denne gang.
   Heldigvis lyder det som om, du har fået en fin behandling, denne gang. Den stakkels narkoselæge, det har ikke været sjovt for ham.
   Ærgerligt at du stadig har ondt, jeg kan godt forstå, at du er bekymret for den næste operation, skal den foregå i Odense? Ja dumt at stille spørgsmål igen, men du behøver ikke at svare, hvis du ikke orker. 8-12 uger med krykker er ingen spøg, men godt du alligevel ikke kan gå i haven på denne tid, så er du forhåbentlig frisk igen til 1.4. Jeg krydser fingre for, at det snart bliver meget bedre for dig.
   Og så er jeg spændt på at se, hvad du har fået i julegave af haverelaterede emner.
   Hvis du kigger på mit indlæg fra i aftes, kan du se, hvad jeg har fået i julegave. Du kan også se, at jeg har været en tur omkring jasroser i går på min tur over for at besøge min mor på plejehjemmet. Så mon ikke du bliver nysgerrig efter at se, hvad jeg har købt.
   Kan du nu have det rigtig godt og god bedring.
   Kh
   Lisbeth

   Slet
  3. Hej Lisbeth.
   Du må da gerne stille spørgsmål.Nu er julestressen overstået, så jeg har ro til at blogge igen. Jeg har ondt i hånden endnu, så jeg er ikke sikker på det bliver sjovt at bruge den til krykker allerede om 3 uger, men som min mand siger, bliver jeg jo sikkert godt bedøvet af al den morfin de vil give mig. Nu kan jeg trods alt skrive blindskrift igen. Så er det noget nemmere at skrive på computer, frem for med en hånd.

   Det er i Odense jeg skal indlægges og opereres ja. De har nogle dygtige hofteeksperter derovre. Jeg skal indlægges den 14. januar om aftenen og opereres dagen efter. Så regner jeg med at komme hjem igen 3-5 dage senere igen. Og så håber jeg at jeg kan holde ud at ligge og blogge til den helt store guldmedalje, når jeg kommer hjem.
   Jeg tror godt jeg kan klare små bitte ting i haven til april, men jeg skal nok have familie og venner til at hjælpe med den første store forårsklargørring. Der er heldigvis flere der har lovet at hjælpe.

   Jeg kigger over på din blog senere i dag. Lige nu har jeg lovet at hygge med pigerne. Vi skal se Dyrlægens plejebørn. Glæder mig til at se hvad du kan fortælle på din blog.

   Kærlig hilsen Malene

   Slet
 7. Hej Malene
  Godt du kan skrive blindskrift igen, det andet er meget besværligt. For knap to år, brækkede jeg venstre håndled, så det var også med en hånd i 6 uger, ej hvor er det træls.
  Den 14. januar fylder min mellemste søn 30 år, så jeg skal nok huske og tænke på dig. Jeg mener, der skulle være rigtig godt i Odense, så det går nok.
  Håber du så er klar til at blogge, noget skal tiden jo gå med, når du ikke kan andet.
  Godt du har familie og venner, der vil hjælpe med den første store forårsklargøring.
  Det er fint så må I hygge med Dyrlægens plejebørn, den er altid god.
  Kh Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej igen.
   Jeg slap heldigvis med kun at kunne skrive med en hånd i to uger.
   Jeg tror også, at de er nogle af landets bedste hofteeksperter i Odense. Ham Søren Overgård, som jeg skal opereres af, er vistnok formand for et eller andet hoftehalløj og jeg har ofte set ham i fjernsynet, når der har været noget om hofter. Jeg har gået i konsultation ovre hos ham i et par år. Vi har ventet på jeg har tabt mig nok, til at han kunne operere. Det er jo ikke bare lige, selvom de venter i Odense. I mellemtiden er jeg blevet scannet flere gange.

   Jeg håber meget jeg kan holde ud og ligge med computeren, når jeg kommer hjem, både så jeg kan blogge, og så jeg kan slægtsforske. Så skal tiden nok gå, og så med nogle gode bøger.

   Så vil jeg da også tænke på jer den 14. januar. :-)

   Dyrlægens plejebørn skal vi se hvert år, ellers har det ikke været rigtig jul.

   Kærlig hilsen Malene

   Slet