Om mig

Mit billede
Jeg hedder Malene og jeg bor i Hjerting ved Rødding, sammen med min mand Jacob, vores lille Isabella, og Camilla og Simone, som jeg har fra mit første ægteskab. Derudover tæller familien også vores Dansk-Svenske gårdhund Molly. Jeg har tidligere prøvet kræfter med en del spændende jobs, jeg har blandt andet været sælger, hjemmehjælper og fængselsbetjent, men i dag er jeg desværre førtidspensionist. Jeg prioriterer mine kræfter på livskvalitet og på min familie, og jeg bruger haven både som genoptræning og til at være meditativ og kreativ i.

onsdag den 10. juli 2013

En dejlig dag i Høneballes Samsø-have.

En regnvåd formiddag sidst i juni, mødtes vi en lille flok havebloggere, Tim Skovrup, Helle/Blomsterhatten, Lilian/i Hebes have og jeg hos Tim, hvor vi startede med en hurtig rundvisning i hans pladdervåde have. Lilian havde (heldigvis) glemt sine gummestøvler, så vi blev nødt til, at køre en tur forbi hende også. Der var vist lige tid til en hurtig runde der også, blev vi hurtigt enige om/fristet til! Det var nogle dejlige haver begge to, som jeg håber jeg kan se igen en anden og mere tør dag, og hvor der er tid til, at snuse lidt rundt med kameraet også. Lilian kender jeg mest, fordi vi sidder i kredsledelsen sammen i Rosenkredsen Haderslev/Åbenrå. Det var dejligt også lige at se hendes have, det var noget jeg slet ikke havde regnet med. 
Men da vi løsrev os fra Lilians have, fik vi travlt med, at komme afsted, så vi kunne nå færgen!


I midten bag i bilen, imellem Helle/Blomsterhatten og mig, skulle Jette fra Fru Friis Frøbo have siddet, men hende blev vi desværre nødt til at undvære, da hun skulle fejre husstandens nyligt udklækkede student. Det var ærgerligt det lige blev samme dag. 


Jeg har glædet mig helt vildt i over et halvt år, til at skulle over og besøge Lisbeth på Samsø. Så det var en stor dag.


ENDELIG var vi fremme og Lisbeth tog imod os med åbne arme. Vi startede med, at se baghaven. 
På billedet ses Tim Skovrup, Helle/Blomsterhatten og dagens værtinde Lisbeth/Høneballehaven. Lisbeths blog hedder Høneballehaven, fordi Lisbeth og Bent bor på Høneballevej. Tim introducerede mig til bloglands fantastiske univers i forbindelse med et foredrag for 1½ år siden. I den mellemliggende periode føler jeg, at jeg har lært Lisbeth rigtig godt at kende, da vi har skrevet rigtig meget frem og tilbage sammen. Det er der sikkert mange andre der også kan nikke genkendende til. Lisbeth er helt vildt fantastisk til, at skrive kommentarer rundt ved alle. Jeg tror aldrig jeg jeg har været forbi en eneste haveblog, hvor Lisbeth ikke har skrevet kommentarer, og gerne blandt de første endda! Lisbeth er vist det nærmeste vi alle sammen kan komme på en "Blog-mor". Netop derfor har jeg også glædet mig helt særligt, og ikke for havens skyld alene. 


Tim Skovrup og Lilian/i Hebes have.
Bag dem står et bord med overskudsplanter til salg. Lisbeth får nemlig mange havebesøg i løbet af en sæson. Vi andre måtte ikke købe noget, næh, vi måtte få:-)
Helle/Blomsterhatten og Lisbeth/Høneballehaven bagved.
Lilian og Helle.


Vi startede med, at se baghaven.Det der sprang allermest i øjnene her, var denne smukke Klematis, som Lisbeth fortalte hvad hedder. Men det har jeg desværre glemt igen!


Den smukke Klematis havde selskab af en smuk Storkenæb, som jeg vist nok tror er Mrs. Kendal Klark, er det ikke det Lisbeth? De var i hvert fald utroligt yndige sammen.

Foderbrættet kan man selvfølgelig se fra huset og terrassen.Fra baghaven kom vi ind til selve haven, som var indhegnet af et hegn. Hensigten var, at hegnet skulle holde rådyr ude, men det er desværre ikke højt nok!


Samme sted, her vender jeg mig bare om, og ser tilbage hvor vi kom fra.Lisbeth og Bent havde to hunde, men især denne søde, lille sorte hund tog imod os.


På lang afstand kunne vi se en flok andre havebloggere, som allerede var i haven da vi kom. Nogle havde holdt ferie på Samsø, mens andre havde taget en tidligere færge. 


Jeg lykkedes ikke så godt med, at få et billede af begge hundene. De ville altså ikke stå stille! Tim syntes også de så søde ud.Lige ved indgangen til selve haven, stod denne smukke rose, som hedder Henri Martin.


Den var en rigtig skønhed, og så duftede (han)?! så dejligt, at jeg kunne være blevet stående der, hvis ikke det var fordi der var så meget mere spændende at se.Der var altså utroligt langt hen til de andre, lige til at starte med.
I haven var der rigtig mange forskellige Storkenæb/Geranier. Det er jo en plantegruppe, som er særlig god til, at fange min interesse. Jeg tror simpelthen aldrig jeg kan få for mange.


Hosta og bregner er mine ynglinge blandt bladplanterne. Dem falder jeg også for nye spændende sorter af, med jævne mellemrum!


Lisbeth viste rundt i hele haven. Her ses hun sammen med Helle og Lilian. Jeg holdt mig lidt i baggrunden. Vi var først på Samsø 4 timer efter jeg tog hjemmefra, så mange af mine ressourcer var allerede brugt op, og jeg havde fået hovedpine. Øv, øv. Men sådan er det og det er jeg vandt til. Normalt går det dog ikke over igen, når det først er startet, men bliver kun værre og værre, indtil jeg til sidst er nødt til at gå i seng. Denne dag nåede jeg heldigvis, at finde solbrillerne frem og stresse af for mig selv, før det gik helt galt. Så jeg fik en rigtig dejlig dag alligevel.

Skovhaven var utrolig dejlig, og der var rigtig mange fine detaljer, som fx forskellige bladsammensætninger.


Helle, Lilian og Tim kigger på Skovhaven.Lisbeth, Helle som bukker sig ned til noget spændende og Lilian.


En sød Storkenæb.


Blodrød Storkenæb.


Skovhaven. Her kan man rigtig gemme sig. Det satte åbenbart gang i Tims fantasi!! :-)En sød Storkenæb, som så hvid ud, eller helt sart lyserød, helt afhængig af lyset. Jeg tror det er den der hedder Rebecca Moss. Den var jeg så heldig, at få en bid med hjem af:-)


Hos Lisbeth er den plantet sammen med bla. denne hvidbrogede Hosta. Der var mange spændende Rhododendroner. Bla. denne, som havde bronzebrune blade på undersiden af de nye skud. 


Da vi gik ud af  skovhaven, kunne jeg ikke lade være med, at tage et billede af himlen. Jeg så nemlig helt spontant derop. For solen var i den grad begyndt at skinne og skyerne fik travlt med, at flyve væk. Pyh, det var godt nok heldigt, tænkte jeg! Jeg var nemlig kommet til, at prale med, at jeg havde bestilt fantastisk vejr i dagens anledning, og at jeg plejede at kunne lave aftaler med vejrguderne, som også holdt hvad de lovede. Men det stod ned i 14 dage, før vi skulle afsted, og det regnede imens vi kørte og imens vi sejlede! Uh, hvor var jeg bare sikker på, at nu kom jeg til at høre for, at jeg havde været så påståelig, nærmest stædig! Nu kunne jeg jo bare sige, ja, selvfølgelig. Hvad sagde jeg?! De kære Vejrguder kan da ikke sige, at det gode vejr er i restordre, når det er blevet bestilt 100 år i forvejen, vel?


Endnu en smuk Storkenæb, med små, søde lilla blomster.


Her er det Rose og hendes mand. Rose har bloggen Min haves flora og dyreliv. Jeg nåede desværre ikke rigtig, at blive frisk og snakkesaglig imens de var der, så det var rigtig ærgerligt. Jeg håber vi får chancen igen en anden god gang. 


Her er Jette fra Mit lille gods. Jette mødte jeg, ligesom Lisbeth også inde i Geografisk have i Kolding da der var plantemarked på Grundlovsdag. 


Nogle steder var farvekombinationerne yderst delikate. Her rammer den limegule farve fra Lodden Løvefod nogle af de samme nuancer, som der er i Hostaens blade, og samtidig rammer den grønne farve i Hostaen så nogenlunde den samme grønne farve som der er i den dagliljer, (tror jeg nok det er), ved siden af.  Samtidig har bladene helt forskellig struktur. Det er meget vellykket må jeg sige. 


Og endnu flere Storkenæb. Dem kan man ikke få for mange af :-)

Der var også et par gigantiske eksemplarer af Hosta.
(Have)Rose/Min haves flora og dyreliv, og hendes mand. I den gule jakke, med ryggen til, står Gitte fra bloggen Maja Arv.Lilian/i Hebes have.


Lilian, Helle, Lisbeth og Tim.


Helle, Lisbeth, Tim.


Fjerbusk i havens udkant.


To store rosenbede i Yin og Yang form, med en græssti imellem. Hvor prikkerne i henholdsvis Yin og Yang er, har Lisbeth og Bent placeret en pæl med slyngende roser op af. 


Rosa Mundi/Versi color. Det eksemplar jeg har, er først begyndt at blomstre fra i dag 10 dage efter vi var på Samsø.Et romantisk drøs af Valmuer hist og her. Det er flot. I min egen have er de blevet sået alt, alt, alt for tæt. Men det har jeg korrigeret nu. Den valmue Lisbeth har her, tror jeg er den der hedder Claus Dalby.


Rapsody in Blue.


Geranium "Striatum", eller "Splish Splash", som jeg foretrækker at kalde den. Den hedder begge dele. 


Nogle af roserne var stadig mest bristefærdige knopper. Men det er også dejligt, at have noget at glæde sig til.


Op af stolpen i det ene rosenbed, slyngede 3 smukke damer sig. Det var Mme Alfred Carriera, Louise Odier og en tredje rose, som Lisbeth ikke huskede navnet på den dag vi var der. Mon det var noget vor blogmor kom i tanke om i det øjeblik vi var kørt igen? Sådan er det jo nogle gange. De to nævnte roser har jeg selv her hjemme i haven, men det var dejligt at se så store eksemplarer af dem. Mine er jo ganske nye. De blev indkøbt hos JAS Roser i efteråret og blomstrer lige nu for første gang.


De 3 slyngroser kunne jeg slet ikke få nok af.


Ak, hvem der dog ikke var sådan et skravel med dårlig hofte og skadet knæ på det andet ben, og møgryg også, for at det ikke skal være løgn! Så jeg må pænt blive stående op, også når der skal tages nærbilleder. Det dumme knæ, som jeg åbenbart må have slået for 4 uger siden, det sætter mig bare helt tilbage igen, så jeg går og kompenserer så meget, at jeg har fået mere ondt i hoften igen. Det er noget være skrammel!


Lige et nærbillede af samme rosenmotiv, det kan vi godt tåle at se igen.


Storkenæb fandtes i misundelsesværdigt antal og mangfoldighed i Lisbeths have. Denne var en rigtig god bunddækker. Her var jeg heldig nok engang, at få en bid med hjem.Op af stolpen i det modsatte bed var Alchymist, sammen med to andre skønheder. Her bliver jeg i tvivl, var det Golden Celebration og Graham Thomas, eller hvordan var det nu det var? Jeg skulle have haft en notesblog med!


Ulla/Frk. Anemone, ?, Anemones mand Malcolm, værten Bent, ?, Tim.


Yderligere en Storkenæb. De fandtes simpelthen i alle afskygninger. 


Jeg mener at huske, at dette var Louise Bugnet.


Et kig fra rosenhaven op på skovhavens forreste bed.Torskemund. Den var jeg så heldig, at få et par små frøbørn fra. Og ved du hvad Lisbeth, de har det bare SÅ godt, og klarede rejsen til UG, kryds og bolle:-)


Kæmpestore blomsterhoveder på Alium Christophii. Tror nok det var den sort du sagde du havde, ikke sandt Lisbeth?Selv insekterne i Lisbeths have klæder blomsterne. Her er det en smuk bille af en slags, der sidder i en spirea. Jeg tror aldrig jeg har set sådan en guld-bille før. Er der mon nogen der har et bud på, hvad det er for en fætter?


På den anden side, hvad har man egentligt opfundet Google til? Det lader til, at være en (grøn)? Kobberguldbasse.


Rundt omkring på alle haveborde, havde Lisbeth pyntet op med de yndigste buketter. Her kan man også se, at det regnede lige før vi fra Sønderjylland ankom med det gode vejr.


På et tidspunkt, sidst på dagen blæste det desværre pludseligt op en kort overgang. Vinden fangede lige vasen, så den røg ned på fliserne og gik i stykker. Det var synd for Lisbeth. Øv, hvor var det ærgerligt. 


Så kunne jeg lige fange søde Helle/Blomsterhatten igen. Jeg kunne ikke stå for dette søde mosaikbord, som ellers var gemt lidt af vejen. Men det var da synd!


Pælen med de tre gule roser. 

 

Og fra en lidt anden side også.


Storkenæb og Odyssé, der desværre ikke ville bo hos mig i første omgang. Den var ellers plantet med podestedet ca. 7 cm. under jorden, fjer i hullet, blevet vinterdækket godt og grundigt, vandet og gødet efter alle kunstens regler, men ak, den er stendød. Men den må have chancen igen, for den er da helt uimodståelig. Se blot her:


Odyssé


Ærenpris Veronica gjorde stor opmærksom på sig selv. Neeeej, hvor var den smuk:-)
En kending, så her tør jeg helt bestemt sige, at det er Geranium Rose Clair.Odyssé kan vi vist godt tåle at se mere end en gang.


Geranium med blålilla blomster og mørkt løv, sammen med Russisk Mandstro.Nederst i billedet er en vidunderlig pæon. Mit billede yder den ingen retfærdighed, den var fantastisk vidunderlig. Lige noget der får lad romantikkens blomsterhjerte til, at hoppe et ekstra slag:-)Endnu en smuk pæon. Dem havde Lisbeth også nogle stykker af :-)Så blev der snakket.
Gitte/Majas arv i gul jakke, Helle/Blomsterhatten, Ulla/Frk. Anemone, Rose/Min haves flora, Jette/Mit lille gods, Christel/Havehygge, Lene/Bedstemors have, Bent/vært i Høneballehaven, samt Lenes mand, som hed Bedstefar i dagens anledning. 


Det blev varmt i løbet af eftermiddagen, så jeg smed først jakken og ret hurtigt efter også trøjen. 


Foran pavilionen stod der også en buket på havebordet. Den var lige så yndig. Og den blev heldigvis stående!


Lisbeth har vist en blomsterdekoratør gemt i maven.


Denne Georgine er nem at kende, når man først har stiftet bekendtskab med den. Den hedder Evelyn. Den er helt hvid med en sart lilla midte. Den er uimodståelig yndig.Gasblomst.


Endnu en flot og vellykket kombination.


Også havemælde og valmuer klæder hinanden.


Den smukke, hvide Marieklokke tiltrak sig en del opmærksomhed. Den er bedårende. Jeg har lige fået en masse frøbørn fra Helle, som vi har sået her i foråret. Så jeg kan da ikke vente helt til næste år, med at se så dejlig en vidunderlighed! Nøj, hvor jeg glæder mig, til den blomstrer i min egen have.


Nepeta, Kattehale, Falsk Lavendel. Den har jeg forsøgt to gange i min have, men jeg tror vist ikke den kan li' mit lerjord. Eller gør jeg noget forkert? Den skulle jo ellers være så nem.


Storkenæb fandtes som sagt i misundelsesværdige mængder! 


Denne sart lyserøde Røllike var jeg også heldig, at få en lille bid med hjem af. Den står nu i mit cirkelrunde bed, og den ser ud til, at den har glemt alt om den lange rejse. Den er bare glad og godt tilpas.


Eng-forglem-mig-ej blandede sig yndigt med sin nabo, som var en dejlig Storkenæb.


De havde endnu en nabo. Jeg glemte at spørge hvad det var for en spændende plante. Det var noget smukt løv. 


Nelliker med et par Valmuer. 


Cornus Kouska, Korea Kornel tiltrak sig opmærksomhed i regnvandsbedet.


Lisbeth havde også en Nøkketunge, mage til den jeg lige har købt i Geografisk have på Grundlovsdag. 


Yndig Storkenæb. Jette fra Mit lille gods i baggrunden.Ørkenbedet.Lene/Bedstemors have og hendes mand.

Lisbeth og Bent havde lige lavet ny terrasse foran pavilionen, så vi kunne sidde ude foran den. Nu diskuterede de, om terrassen var stor nok. Det var nok lige til øllet, når det store havebord skulle kunne stå der. Det var de vist lige blevet enige om.
Gitte/Majas Arv i gul jakke og Lilian/I Hebes have.


Gitte/Majas arv, Lilian, ?? og Helle/Blomsterhatten med ryggen til.Selvom det er sommer, lyser de hvide birkestammer op i skyggen.


Tæppekrybende timian, som har fået små børn i min have nu :-) Jeg blev i den grad forkælet.


Timian med Japansk Blodgræs "Red Baron", flot kombination.En flot bregne med specielt løv. 


Der var nemlig lige et lille krøl ude i spidsen hele vejen op langs siderne. Det var en rigtig flot bregne.


Storkenæb i mængder alle steder, så det var en lyst.En Rhododendron med fine pudderhvide skud lyser flot op i skyggen.

Imens Lisbeth og Bent løb rundt med spaden og generøst delte ud af havens skattekammer, fik jeg øje på denne smukke busk. Den tror jeg vist ikke jeg kender?
Busken havde flotte overhægende grene med lilla duske af blomster, nærmest alla stauden Løvehale.Aicha er en skønhed så smuk, så jeg er bare nødt til, at have et gult haverum. Ulla/Frk. Anemone, Lilian/i Hebes have og Tim Skovrup.


Der blev hygget og snakket og spist en rigtig sommerlig og dejlig flødeskumslagkage med friske, danske jordbær. Mums, vi kunne ikke ønske os noget bedre. Værtinden kunne ikke selv li' den, forstå det hvem der kan? 
Der blev ikke dyrket meget bar jord, så der var masser af smukke planter at se på istedet :-)

Riddersporer lyste op i et skygget hjørne. Jeg troede de skulle have fuld sol, men det er Høneballehavens Riddersporer i hvert fald bedøvende ligeglad med.Til sidst, da alle havde fået planter fra Lisbeth og Bents have, og byttet planter med hinanden, stillede vi op til et gruppebillede, som Bent tog. Men så havde vi også travlt, for vi skulle nå færgen. 
Tusind, tusind tak for en fantastisk dejlig dag. Med alt for kort tid. Jeg kunne nu ikke holde til mere i virkeligheden, så i virkeligheden passede det nu nok godt nok. Jeg nåede bare ikke at få snakket nok. Det var træls jeg var så mut i starten. 


Vi nåede færgen, uden problemer og søsygepillerne blev spist i tide. Undervejs satte vi os sammen alle mand, så der blev også hygget på færgen. Vi Sønderjyder udnyttede tiden til, at spise vores aftensmad, ligesom vi spiste frokost, da vi sejlede den anden vej. 
Her ses Ulla/Frk. Anemone og Malcolm.


Tim Skovrup, Gitte/Majas arv og Jette fra mit lille gods bagerst.

Da færgen kom i havn havde vi en lille halvanden times kørsel sammen også, inden jeg havde yderligere en halv times køretur helt hjem. Jacob kom heldigvis og var chauffør. Så klog havde jeg gudskelov været på forhånd. 
Det var rigtig hyggeligt, at følges med de andre 3, både frem og tilbage. Der blev snakket, diskuteret og grinet og hygget. Herligt, herligt.  

Helle og jeg sagde vi ses på tirsdag, og på torsdag, og på fredag og på lørdag og på tirsdag til hinanden. Der blev nemlig lige tjekket aftaler i kalenderen. Tim udbrød et spontant, HOLD DOG OP! I er da snart mere sammen med hinanden, end I er sammen med jeres mænd! I den uge var det i hvert fald rigtigt. Normalt er det trods alt kun to gange i ugen vi ses:-)
Torsdag så vi en have i Kolding, hvor vi også mødte Lilian. Hun blev vist mindet om det, da vi kiggede i kalender undervejs hjem. Samme aften mødte vi vores savnede rejsekammerat, og så endte det med vi sås igen om fredagen i næste have. Men det vil jeg alt sammen fortælle om en anden god gang. 

Tusind tak for en rigtig dejlig dag alle sammen. En tur i Høneballehaven kan varmt anbefales andre.
Tusind tak til Lisbeth og Bent for stor gæstfrihed i jeres skønne have og tak for alle de dejlige planter.

10 kommentarer:

 1. Hyggeligt at være sammen igen, Marlene, det var bare en god dag, og godt at du nåede at blive lidt frisk igen, så du kunne nyde resten af dagen. Det er noget af en billedreportage, du har lavet her, men et dejligt gensyn :)

  Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ulla.
   Selv tak for sidst. Jeg synes også det var rigtig hyggeligt og især dejligt med nogle kendte ansigter. Dig og Malcolm føler jeg jo efterhånden jeg kender lidt. Herligt vi kan mødes rundt i det Danske sommerland år efter år.
   Ja, det var godt det hjalp at få solbriller på og at geare lidt ned for mig selv. Det er ellers sjældent jeg er så heldig, når først det bliver skidt.
   Ja, billedreportagen blev lang, men du ved jo, at jeg kender ikke begrænsningens kunst! :-)
   Knus Malene

   Slet
 2. Dejlige billeder fra Lisbeths have.
  Det ser ud til at i har haft en god og hyggelig dag.
  Tak for rundvisningen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Åse.
   Ja, du kan tro vi havde en god og hyggelig dag. Dejligt du nød rundvisningen:-)
   Knus Malene

   Slet
 3. Hej Marlene
  Fantastisk indlæg du har lavet fra høneballehaven! Jeg synes også det var ærgerligt at vi ikke nåede at hilse på dig og de andre sønderjyske men det vil forhåbentligt ske en anden god gang :)
  Kh Rose

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Rose.
   Tusind tak skal du ha'. Jeg skrev vel bare en halv roman, som jeg plejer når jeg har noget på hjerte:-)
   Jeg er sikker på vi mødes igen i en anden sammenhæng en dag. Jeg kommer da rimeligt meget omkring i havesammenhæng, sammen med Helle. Næste år bliver det dog sandsynligvis ikke helt så meget, da jeg får et lille spædbarn, at tage mig af:-)
   Kærlig hilsen
   Malene

   Slet
 4. Ja men dog Malene, tænk at jeg har overset dette, jeg kunne heller ikke forstå, at du ikke lavede et indlæg fra turen. Det skal jeg da love for, at du har gjort. Det er lige før jeg rødmer, så mange pæne ting du skriver om mig og min have :)
  Selvfølgelig ville jeg da have kommenteret, hvis jeg havde set det, men jeg havde også svært ved at finde dette indlæg, heldigvis lykkedes det.
  Det var sjovt igen at se rigtige sommerbilleder fra min have og med alle jer dejlige mennesker på billederne.
  Clematissen hedder Mrs. Chalmondelay. Roserne op af pælen i det gyldne bed er: Alchymist, som du skriver og Crownprincess Margaretha og Teasing Georgia.
  Rosen jeg ikke kunne huske navnet på er Duchess de Montebello.
  Busken du kigger på på et tidspunkt er Buddleia Alternafolia.
  Jo det er Allium Christophii.
  Terrassen er udvidet nu, bedet plantet til med alle planterne fra jer, Morten Korch har blomstret overdådigt, det er en fantastisk smuk rose med en skøn duft.
  Mon ikke jeg har svaret på de fleste af spørgsmålene nu.
  Tak for din lange hyggelige dokumentar og tak for besøget, jeg nød at have jer her, godt du nåede at komme med, for næste år kommer du nok ikke.
  Knus Lisbeth

  SvarSlet
 5. Hej Lisbeth.
  Ja, selvfølgelig har jeg da det. Men jeg er meget bagefter på bloggen med indlæg jeg har planer om at lave. Jeg har været meget rundt i det Danske sommerland og set haver og haft haverelaterede oplevelser, som jeg gerne vil fortælle om, og jeg har endda foredrag fra foråret, som jeg ikke har nået at udgive en roman om endnu. Så jeg tror da nok jeg har underholdning til en rimelig lang regnvejrsperiode!
  Kære Lisbeth du må ikke sætte dit lys under en skæppe! Jeg skriver ikke noget om hverken dig eller din have, som jeg ikke mener, så du må gerne sole dig i mine ord.
  Selvfølgelig ville du have kommenteret, det er jeg da heller ikke i tvivl om, og det var jo også derfor jeg spurgte, om du slet ikke havde set det. Så var det jo godt du fandt mit indlæg alligevel, selvom det drillede dig lidt.
  Tak for dit omhyggelige svar. Jeg har lige været til møde i Rosenkredsen her den anden dag, og der fortalte en af mine kolleger, Dorthe, at hun havde købt Teasing Georgia, den er altså også vidunderlig:-) Jeg er sikker på den også finder plads hos mig, når jeg skal til at indrette ny forhave, når jeg engang kan komme dertil. Jeg har nemlig bestemt, at forhaven skal være hvid og gul. Det har jeg vist forøvrigt nævnt før. Der står bare en carport i vejen indtil videre!!!
  Velbekom og tak fordi vi måtte komme. Det var sjovt og spændende, at gå på opdagelse i din have, som vi jo kender så godt fra dine billeder. Jeg synes vi havde en rigtig hyggelig dag, som jeg sent vil glemme.
  Nej, næste år er jeg ikke sikker på, at jeg kommer så meget omkring, men måske får jeg chancen igen på et senere tidspunkt. Kommer du til Jylland en dag, kunne det også være hyggeligt, at vise min have frem til dig. Det ville glæde mig, hvis du kunne få tid, lyst og mulighed for det engang.
  Knus Malene

  SvarSlet
 6. Hvorfor mon det her kom frem igen, det vides ikke, men jeg har i hvert fald nydt at være på tur i Høneballehaven med dig igen Malene.
  Du er velkommen igen i år, hvis du har tid og lyst.
  Knus Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lisbeth.
   Det ved jeg da heller ikke- gjorde det da det? Nå, men jeg fik så også selv genoplevet turen til Samsø igen, så tak for det. Der er langt imellem så dejlige haver, som den du har Lisbeth,.Jeg vil meget gerne gense den igen på et tidspunkt. Jeg har ikke helt overblikket over hvordan tiden bliver i år. Vi kan snakkes ved når vi kommer lidt længere hen. Lyst har jeg i hvert fald:-) Du er jo også hjerteligt velkommen her, hvis du skulle finde på at tage på haverejse i det jyske en dag:-)
   Knus Malene

   Slet