Om mig

Mit billede
Jeg hedder Malene og jeg bor i Hjerting ved Rødding, sammen med min mand Jacob, vores lille Isabella, og Camilla og Simone, som jeg har fra mit første ægteskab. Derudover tæller familien også vores Dansk-Svenske gårdhund Molly. Jeg har tidligere prøvet kræfter med en del spændende jobs, jeg har blandt andet været sælger, hjemmehjælper og fængselsbetjent, men i dag er jeg desværre førtidspensionist. Jeg prioriterer mine kræfter på livskvalitet og på min familie, og jeg bruger haven både som genoptræning og til at være meditativ og kreativ i.

søndag den 22. februar 2015

Den hvide dame


Jeg har været i Sommersted i dag. Der var en engroforhandler af havefigurer, der holdt ophørsudsalg, så det var RIGTIG billigt. Jeg var på udkig efter en enkelt hvid dame/figur og jeg fik penge i fødselsdagsgave, så jeg var spændt på om det kunne gi' til en enkelt figur. Jeg manglede nemlig et fokuspunkt til enden af en sti, (se billedet med buen), men det var simpelthen bare SÅ billigt, at jeg lod mig friste til at købe flere! Nu ved jeg så godt nok ikke hvor de skal være, men det er jo et "positivt problem". Og der er stadig kun brugt 1/3 af alle de dejlige pengegaver jeg fik, så jeg har et haveprojekt mere i ærmet:-) ...... Fortsættelse følger:-)
14 kommentarer:

 1. Heldige dig, det ser spændende ud.
  Kh Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det synes jeg også. Jeg føler mig i hvert fald meget heldig:-)
   Knus Malene

   Slet
 2. spændende indkøb :) :) - og takker for din kommentar på min blog... men desværre er jeg forhindret til at deltage til foredraget på torsdag :( :( ville ellers gerne ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det bliver jeg helt sikkert glad for:-)
   Hvor ærgerligt Tim, det kunne ellers have været hyggeligt.
   Knus Malene

   Slet
 3. Hej Malene..godt Sommersted lægger meget lang væk fra Slagelse, for ellers ville jeg nok også komme til at forkøbe mig. Hvor er det fine ting du har købt, jeg glæder mig til at se hvor du får stillet det hele henne.
  Kh Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Linda.
   Ved du hvad det bedste af det hele er, at jeg havde taget 700 kr med og tænkte, at det var okay, hvis en figur kostede det. Men så havde han, ud over dem i beton, disse figurer, som er snyd, fordi de er i plastik, og de kostede ingenting, så jeg slap med 450 kroner for alle dem du ser her over:-) De er støbt, så der er hul inden i dem, og der sagde han, at man jo kan hælde cement ind i, så de bliver tunge og ikke kan vælte af det mindste vindpust. Så det vil jeg gøre. Utroligt nok, synes jeg ikke det var at se, at det var plastik. Jeg havde ikke selv opdaget det, før han sagde det i hvert fald, og jeg skulle prøve at løfte på dem. Jeg er også spændt på hvordan de kommer til at stå, da jeg jo egentligt kun havde ønsket mig en enkelt, men det er jo det der med begrænsningens kunst, og jeg havde så svært ved at vælge..... i hvert fald fra! Jeg lover at vise hvor de ender, når de er kommet på plads engang.
   Kh. Malene

   Slet
  2. Åhhh Malene, nu bliver jeg jo helt grøn af misundelse :o) og samtidig glad på dine vegne. Man kan jo netop ikke se det er plastik. Gad vide om du kan bruge dem til at støbe med beton i ? Så kan du jo lave en helt lille forretning :o)
   Jeg glæder mig til at se hvor de kommer til at stå.
   Kram fra Linda

   Slet
 4. Hej Malene.Flotte figurer du har købt for dine fødselsdags penge................og nu er det jo spændende hvor du vil stille de hele.
  Knus Jette
  PS. kan du ikke finde ud af at vende dine billeder?
  Der er da symboler der viser hvordan man drejer billederne.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jette.
   Ja, jeg synes jeg fik rigtig meget for pengene, og jeg har kun brugt 1/3 af mine fødselsdagspenge..... jeg ønskede mig jo alverdens forskellige haveting, bla en hvid figur som det jeg nu har købt og 8 stolper til et nyt haveprojekt, og alt muligt andet. Men det syntes min familie åbenbart var svært at købe..... De kom nok først til at tænke på det i sidste øjeblik. Meget af det var ellers nemt at finde på nettet, jeg havde skrevet web adresser på ønskesedlen, og stolper var da også nemme nok, men de er nok kommet for sent i gang, selvom de fik ønskesedlen i god tid..... Men det er da mange år siden jeg har fået så mange penge i gave på en gang, så jeg blev rigtig glad alligevel. Så jeg tror jeg vil ud og købe stolper.... Min "stolpeskov" som du kender bliver forvandlet til espalier og pergolaer i år, og denne gang er det helt sikkert og med garanti, for vi køber rionet i weekenden..... om vi så skal leve af havregrød hele måneden, for nu skal det være:-) Men de 8 stolper jeg ønsker mig nu, er til et nyt projekt, som jeg ikke vil løfte sløret for endnu.
   Nej, jeg kunne simpelthen ikke finde ud af at vende dem rigtigt, hverken her på bloggen elle på facebook. Jeg tror ellers nok jeg har fået det lært tidligere, men jeg har jo nok ikke brugt det nok. Jeg har i hvert fald fuldstændigt glemt hvordan man gør. Gad vide hvilke symboler du mener? Jeg prøver lige en gang til.....
   Knus Malen

   Slet
  2. Hej Igen.Jeg skal prøve at forklare dig hvordan du får billederne drejet.
   Når du importere dine billeder er der en linje i bunden hvor du kan gå frem eller tilbage og se dine billeder.............og til højre på samme linje er det to symboler som du kan dreje dine billeder.
   Håber du finder ud af det Knus Jette

   Slet
 5. Altid dejligt med gode køb, det der løvehoved uhhhh fint til ønskebrønden eller i et væksthus...tillykke

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Grethe.
   Dig kender jeg vist ikke. Velkommen til:-) Jeg har haft travlt med familieforøgelse, så det kan være du er blevet ny blogger, imens jeg har været lidt inaktiv.
   Ja, løvehovedet var også den allerførste jeg skyndte mig, at tage til mig. Selvom det ikke var sådan en jeg var kørt efter, og heller ikke havde forventet at finde der, er det alligevel en jeg har ønsket mig i flere år. Jeg har også tænkt på en ønskebrønd ala den fra Haven i Hune, den kunne fx være fin i vores forhave, som er carport i dag, men skal blive til forhave. Men det var sørme da også en god idé at lave en ønskebrønd i drivhuset..... Det var en rigtig god idé. Ja..... Der gav du mig lige en ny mulighed at overveje. Tak for det:-)
   Venlig hilsen Malene

   Slet
 6. Hej Malene..jeg tror ikke Grethe har set dit svar :o)
  Grete er "gamme"l Blogger, ældre en mig :o) og hun har den meste fantastiske kolonihave beliggende i Aalborg...:o)
  Undskyld, Grethe hvis jeg fik svaret før dig :o)
  Kh Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Linda.
   Jeg har overset dit svar. Jeg plejer ellers at få besked i min indbakke, når der er nye kommentarer!?!?! Men tak for dit svar:-)
   Kh. Malene

   Slet