Om mig

Mit billede
Jeg hedder Malene og jeg bor i Hjerting ved Rødding, sammen med min mand Jacob, vores lille Isabella, og Camilla og Simone, som jeg har fra mit første ægteskab. Derudover tæller familien også vores Dansk-Svenske gårdhund Molly. Jeg har tidligere prøvet kræfter med en del spændende jobs, jeg har blandt andet været sælger, hjemmehjælper og fængselsbetjent, men i dag er jeg desværre førtidspensionist. Jeg prioriterer mine kræfter på livskvalitet og på min familie, og jeg bruger haven både som genoptræning og til at være meditativ og kreativ i.

mandag den 3. juli 2017

Uforglemmelig dejlig dag, med blogtræf i min egen have.


Jeg har haft blogtræf i min have i dag. Det blev en uforglemmelig dejlig dag, i super godt selskab. Vejret holdt tørt og selvom det blæste lidt, var det trods alt ikke så vi blæste væk over det. 

Indlægget er langt, så sæt to kander kaffe over, eller nøjes med billeder, alt efter smag og behag. 


Mine billeder er blevet blandet med Jacobs og med Hans Jørgens, som jeg har downloadet fra hans facebookside, så nu får I dem alle i én skøn pærevælling. 


Hans Jørgen havde som altid fotoudstyret i orden. Han er fotografen bag mange af Vivis billeder på bloggen "Mit Grønne Univers". 


Pavillonen fik lige de sidste stormlister på til dagens anledning i går. De danner et kryds over midten, og er primært monteret fordi jeg har et ønske om, at kunne hænge en lysekrone eller en blomsterampel eller lignende over bordet. 


Glassene i espalieret var tiltænkt fyrfadslys, men det har regnet meget de sidste dage, så nu ligner de små vaser, hvad de selvfølgelig også kunne bruges til. 

Glasbilledet med Molly på, har jeg lavet på et glaskursus. 

Malcolm står midt i billedet og smiler :-) 


Vivi fotograferer. Jeg står med ryggen til. Gitte (Majas Arv) står og lytter til mig. 

Rosen hedder "Trier". 


Haven blev nærstuderet. 


Jette "Fru Friis Frøbo"....


Der blev snakket meget og længe. 


Helle "Blomsterhatten" taler med Ulla "Frøken Anemone". 


Tim "Tim Skovrup" ser over hækken. 
Tim havde taget Celina med. 

Malcolm tænker på den pergola han skal til at bygge lige om lidt, hjemme i sin egen have. Ulla "Frk. Anemone". 
Jeg viser Gitte hvordan min fyldte Limurt ser ud. Min yngste datter, Isabella går i baggrunden. 


Jeg opdagede overhovedet ikke Jacob fotograferede. Han er generelt dygtig til, at være usynlig, når han har et kamera i hånden. Det giver nogle helt unikke stemningsbilleder, synes jeg. Det er fint med opstillede billeder, men de andre fortæller meget mere historierne. En kombi af begge dele er optimalt. Ulla og Malcolm, (Frk. Anemone). 

I baggrunden ses Celina, som har lånt et af Hans Jørgens kameraer. 


Tim er altid hyggelig selskab:-) 


Molly var selvfølgelig også imellem benene på os. 
Til højre ses rosen "Therese Bugnet", som har røde stængler, så den er også rigtig flot om vinteren. Jeg har plantet 6 stk rundt i en cirkel, midt i mit runde bed. Jeg har stort set ikke klippet i den, så derfor er den meget høj efterhånden. Jeg taler med Hans Jørgen. Han er et utroligt hyggeligt bekendtskab:-) 


Celina kunne hoppe uden net her hos os, og lavede af og til nogle flotte "saldoer".


Helle "Blomsterhatten" og Gitte "Majas Arv". Til venstre Venusta Pendula, som kun er 1½ år i min have, så den vil noget her i verden! Desværre remonterer den ikke. 


Isabella og Celina legede fantastisk godt sammen, både ude og inde på værelset, på trods af den relativt store aldersforskel. 
Jeg har fået nyt arbejdsbord, så jeg kan stå og så, potte op og prikle med videre. God arbejdshøjde og nemt at feje efter mig. Dejligt. 


Tim studerer det blå og hvide bed. Det er ikke så længe siden jeg har strøet "Dan Fast" på denne sti. Derfor de lyse fuger..... Det hærder op og bliver gummiagtigt, meget nemmere at holde fri for ukrudt, nemt at feje og meget mere neutralt i farven. 


Vivi og Hans Jørgen. 


Vivi "Mit Grønne Univers" og Gitte "Majas Arv". 


Pumpen eller transformeren er gået i stykker, så der er ingen vand i min vandsten. Øv! 


En god hold snak med Jette "Fru Friis Frøbo". Super hyggeligt. 


Helle og Gitte var også ude ved vejen, hvor jeg har "Pink The Fairy roser hele vejen langs huset og haven, samt Syriske roser imellem alle vinduer. Katteurt/Nepeta og Lodden Løvefod/Alchamilla Mollies under roserne. Der er 75 Fairy roser, som jeg er kommet gratis til via Helle. Desværre bøvler jeg en del med agersnerler her! 


Rosen "Alexandre Girault" er 6-7 meter høj, men ligger fint hen over min pergola. Den er en FANTASTISK slyngrose, med bløde grene. Den remonterer og har næsten ingen torne. Den får min varmeste anbefaling. 
Torskemund.


Isabella er 3 år nu. Hatten hæklede Lone Henriksen fra Kolding til mig sidste år. Den fik jeg til Isabella istedet for benzinpenge, da vi var på langfart. Den er SÅ bedårende til min lille skat. 


Der bliver diskuteret og nye drømme og planer bliver sået i hovederne på mine dejlige blogvenner. 

Mme Plantier til højre. 


Trier remonterer og dufter berusende fantastisk især i varmt vejr. 


Det blæste trods alt for meget, så vi gik ind i varmen og fik vores eftermiddagskaffe. 

Helle havde taget sine fine navneskilte på, når nu vi skulle til blogtræf. Men det var alle gode gamle kendinge, så vi kendte alle hinanden ret godt fra tidligere. 


Mr. M. 


Jeg har fået kasketten af, men jeg sidder mellem lille Isabella og Gitte. 

Helle havde lavet en lækker sommerudgave af den Danske klassiker lagkage. Her med masser af jordbær. 


Jeg havde bagt boller og rabarberkage med hjemmeavl fra haven. 


Meyers rabarber-kokos kage. 

Fyld:
400 g. rabarber, renset og skåret i mindre stykker
50.g kokosmel
1 æggehvide
3 spsk. sukker

Dej:
200 g. blødt smør
300 g. sukker
3 æg
kornene fra en vaniljestang
100 g. kokosmel
150 g, hvedemel
1 tsk. bagepulver
½ dl minimælk (el. sødmælk)
lidt smør til formen

Forvarm ovnen til 175 grader varmluft. Kom et stykker bagepapir om bunden på en springform og klem det fast, klip det overskydende af. Smør siderne med lidt smør.

Bland rabarber stykkerne med de øvrige ingredienser til fyldet.

Rør smør og sukker blødt og cremet. Tilsæt vaniljekorn og rør æggene i et af gangen så det arbejdes godt ind i smørmassen. Tilsæt kokosmel.
Sigt bagepulver og hvedemel sammen og sigt det herefter endnu en gang ned i smørblandingen. Bland det godt sammen og tilsæt også mælken. Hæld dejen i springformen. Fordel rabarber fyldet over kagen og pres det lidt ned i dejen. Drys evt. lidt sukker henover.
Sættes i ovnen og bages ca. 50 min. Tjek efter med en kødnål i midten, at dejen ikke hænger ved. Hænger noget ved, bages den lidt længere evt. med folie over, hvid den ellers bliver for mørk.

Lad køle i 10 min. inden ringen fjernes fra formen. Lad herefter kagen køle helt eller delvis af og server med en klat cremefraiche eller flødeskum (hvis man er til den slags). Kagen kan holde sig i 4-5 dage på køl og smager godt hvis den lige lunes inden servering fx. i mikroovnen.


Det giver lidt flad hattehår. De andre havde til gengæld blæsevejrs-hår..... På nær H. J. selvfølgelig;-) 


Der blev snakket, lyttet og hygget igennem. Bagefter gik vi ud i haven igen og tog en runde mere derude. 
Tims søde Celina. Det er dejligt hun også har lyst:-) Det var hyggeligt, og Isabella syntes hun var sjov at lege med. Da vi spiste aftensmad, sagde hun, at hun savnede den store pige:-) Så det må man virkelig sige var en stor succes. Som haveblogger til blogtræf, er man konstant i en andens linse...... Alt bliver dokumenteret, tror jeg;-) Vivi studerer mine "Slyngler". Her har hun kig på "Kir Royal", som er en smuk lys rosa-lidt til den ferskenrosa side. En dejlig klatrerose, der remonterer flittigt. 


Der blev snakket og snakket og snakket.....

Rosen hedder "Asteride Briant".


Mange idéer blev vendt og diskuteret. 


Blomster, især roser, fotograferet. 

Her er det "Climbing Bonica". 

Trampolinen bliver dagligt anvendt som Mollys ynglings solplet. 


Helle, som aldrig har andet end blomster i hovedet. 
-Derfor hedder hun "Blomsterhatten". 


Til venstre "Alexandre Girault" midt i billedet den stride Brian, eller mere korrekt "Asteride Briant". fCelina syntes det var mega fedt at fotografere. Hun blev dybt optaget af det. Paperatsi.......

Hans Jørgen havde den vildeste "potensforlænger" på sit kamera, men wauh, nogle flotte billeder. Jeg har været så heldig at få nogle af originalerne tilsendt på en mail. Så kan Isabella og Molly komme i glas og ramme. Helle og Gitte ser på "Pink The Fairy" roser langs haven, samt uægte jasmin, "Lykkefund" rosen ved Asketræet/skraldespanden og "Trappendal" rosen, der kan skimtes på mit mørke billede, imellem de to uægte Jasmin. 


Jeg følte jeg havde så meget styr på haven, at jeg ud over at bage, også fik tid til lidt ekstra pynt rundt omkring. 


Her er det primært "Leonardo da Vinchi".
At være værtinde til et blogtræf, kan være en ret indbringende beskæftigelse. Tusind tak alle sammen. 
Rosen "Clair Austin" og planterne oven på sandkassen fra Ulla og Malcolm, Sommerblomster i plastikposen fra Jette og Georgine fra Vivi og Hans Jørgen. 


Te fra Tim, som kender mig godt nok til at vide, at jeg drikker i spandevis!
Dette er en sort te "Ingefær Surprice", som jeg glæder mig til at smage i morgen. 
Under teen lå der to stykker meget syndig chokolade med nougat inden i. De blev nydt til min aftente med stor fornøjelse. Tekrukken er da bare for sød. Tusind tak søde Tim. 


Vivi havde en hjemmelavet jordbær/rabarber marmelade med. Mums hvor lækkert. Tak for det søde Vivi:-) 

Jeg havde selv lavet rosengelé og jeg lovede at ligge opskriften på bloggen: 

1 liter vand
2 tsk vinsyre/citronsyre
Bringes i kog
1 liter godt sammenpressede rosenblade med duft. (Jo mere duft, desto mere smag). 
Koges med under låg i 5 minutter.
Rosenbladene sies fra. 
Saften får et opkog med 
1 brev gul Melatin (geléringsmiddel).
Kog cirka 1 minut. 
750 gram sukker røres i, og bringes i kog i yderligere 1 minuts tid. 
Saften skummes og hældes på atamonskyllede glas. 

Opskriften er fra Jane Schuls lille bitte bog "ROSER, Hårdføre skønheder", som trods bogens størrelse er overraskende informativ og lærerig. En dejlig julegave, som jeg for øvrigt har fået af Helle "Blomsterhatten".

Jane skriver videre, at man også kan koge et par syrlige æbler og/eller 5-6 hyldeskærme sammen med. 
Eller man kan hakke mørkerøde roser og tilsætte geléen, men så skal den omrøres med mellemrum, mens den køler, så rosenbladene kan fordele sig og ikke falde til bunds. 


"Trier" med blade fra Akelejefrøstjerne. 

Hans Jørgen tog fantastiske billeder med sit gigantiske kamera. 


Jette (Fru Friis Frøbo), Helle (Blomsterhatten), Malcolm..... eller Mister M. (Frk. Anemones mand) og mig selv. 


Helle med navneskilte, Gitte og Tim. 

Concert til højre og Wrams Gunnarstorp til venstre. 


Jacob og Hans Jørgen har vist begge taget billeder her.....


Stemningsbillede af Tims Celina. Mon ikke hun drømmer om en karriere som fotograf nu? Hun nød det i hvert fald meget, kunne jeg se. Godt fanget Hans Jørgen. 


Tim kan bestemt ikke løbe fra, at hun er hans datter. 


Concert.


Fantastisk billede af Molly, som jeg skal have i glas og ramme. Tusind tak H. J. 


Jette (Fru Friis Frøbo) var også fremme med kameraet. Jeg er spændt på at se min have i jer andres linser. Der plejer at være stor forskel på hvordan vi tager billeder, når vi er samme sted. 


Gitte og Vivi fik en hyggelig sludder for en sladder. 


Ulla og Malcolm (Frk. Anemone) fik en fiks idé til deres pergola. Deres "Lykkefund" skal bures inde, så den har et rum i pergolaen, med espalier-støtte på begge sider af sig. Dette pga. mit "rum" imellem de to indgange, dels til bålterrassen og dels til drivhuset. 

Figuren Amor danner fokuspunkt. Udsigten vil jeg selvfølgelig bevare, selvom jeg er meget plaget af hård blæst. Andre steder giver det mening at lade træer og buske gro til. 


Værtinden selv. Læg mærke til, at der står navn og blognavn på kasketten og billedet på telefonen er Amor fotograferet i selskab med rosen "Raubritter" og storkenæb. "Lad Romantkken Blomstre" står der hen over billedet med pink skrift. Jeg skulle have et cover, og faldt over en side, hvor man selv kunne designe det. Det er jeg meget glad for jeg gjorde. Hvid Nellikerose. 
Weiss Grootendorst. 


Picture Perfect:-) 


Helle i sit rette element, blandt smukke roser. 


Weiss Grootendorst sporter regelmæssigt enten helt eller delvist tilbage til den pink/rosa variant. 


Min lille gavtyv:-) 


Når hun opdager fotografen, er hun håbløs at fotografere. 


Jeg trænger til en ny kasket, men det skal absolut også være sådan en personlig en, som den jeg har. Jeg bruger altid kasket udenfor, fordi jeg er meget lysfølsom. Alternativet hedder migræne eller bliv indenfor, bag lukkede mørklægnings gardiner. 


Min pavillon skal dækkes i klematis. Jeg håber de vil noget alle sammen. Der er plantet forskellige ved alle stolperne og jeg har forsøgt at få blomstring fra tidligt til sent.  


Fantastisk sødt billede af min lille guldklump. 
Hun skal i glas og ramme. 


Mon ikke også Tim vil have Celina rammet ind? Jeg havde lagt en avisartikel frem fra den anden dag, om Lilian Skønager og hendes have på Skønager 8 ved Ribe. Haven er fantastisk og meget se-værdig. Kender I ikke haven, skylder I jer selv et besøg der. Lilian tager 50 kroner i entré (hvilket absolut er helt rimeligt), og har åbent hver weekend i juli måned. Se evt. mit indlæg fra sidste sommer: Skøn have på Skønager, eller noget i den retning, hedder det. 

Der er cirka 25 minutters kørsel her fra til Lilians have. Jeg holder også åben have, men efter aftale og jeg tager 25 kroner i entré. I den kommende weekend har jeg dog ikke tid. 


......Gad vide om man kan lave SÅ langt et indlæg??? Prøver at oploade nu!


Tusind tak for en rigtig dejlig dag alle sammen. Jeg har i den grad hygget mig:-) 

23 kommentarer:

 1. Kære Malene
  Måske et langt indlæg, men bestemt et dejligt et.
  Hvor ser I bare ud til at hygge jer utroligt meget. Det er altid så dejligt med blogtræf, og nu når I har mødt hinanden mange gange før, er det jo altid ekstra hyggeligt.
  Dine roser er jo helt fantastiske, og jeg bliver helt henført af de smukke billeder.
  Din kasket er da så skøn, men den rosa hæklede, som din datter har på, er jeg totalt vild med. Sådan en ville klæde mit barnebarn Eva, som også bliver 3 år, her den 30 juli.
  Tak for et herligt indlæg.

  Ønsker dig en smuk dag
  Lone

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lone.
   Ja, det bliver helt sikkert kun endnu mere hyggeligt, når nu vi føler vi kender hinanden så godt alle sammen.
   Tak, ja de er nogle vidunderlige roser, som jeg er meget glad for. Og de bliver jo bare smukkere og smukkere for hvert år:-)
   Prøv at google hæklet sommerhat med roser eller noget i den retning. Måske er du heldig, at finde en hækleopskrift, hvem ved?!

   Også en smuk dag til dig. Tak.
   Knus
   Malene

   Slet
 2. Tak for en super hyggelig eftermiddag hos jer, det var helt overvældende at se så mange smukke roser og den måde du har lavet haveinddeling på. Jeg har drømt om roser i nat ! Har stornydt alle billleder, både Jacobs og HJ's. Vi fik så mange gode ideer og fif i din have til vores kommende pergola, heldigvis kan vi sige at vi har indkøbt materialer før besøget hos dig, for ellers er det næsten for meget "lån og stjæl" 😊. Nu kan vi læse endnu mere i dybden på dine blogindlæg, efter at have besøgt din have. Du er lykkedes til fulde med det romantiske look :)
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ulla.
   Tusind tak for sidst.
   Ja, det er så meget nemmere, at se hvad andre mener på deres blog, når man har været der rigtig. Sådan synes jeg absolut også jeg har det med jeres have.
   Det er enormt dejligt at vide, at jeg kunne inspirere jer, og jeg er glad for, at I ligefrem synes der var idéer, som I har lyst til at stjæle. Gør endelig bare det:-)
   Tak, det betaler sig trods alt at være LIDT målrettet, selvom jeg nok mest er impulsstyret;-)
   Knus
   Malene

   Slet
 3. Jeg siger også tak for en dejlig dag i din smukke have. Der var så mange smukke roser, og en del jeg ikke kendte. Dine stier rundt, er jeg helt vil med. Det er en meget romantisk have, og fyldt med skønne planter selvom den ikke er så stor. Lækkert kagebord var der jo også. Knus Gitte.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Gitte.
   Ja, tusind tak for sidst.
   Det lyder som om du også fik en hel masse ny viden og inspiration med hjem. Herligt at kunne give noget videre til jer andre.
   Tak fordi du var med til at gøre det til sådan en dejlig dag.
   Knus
   Malene

   Slet
 4. Hold da op, hvor ser det godt ud hos dig :-) Og hvor ser I ud til at hygge jer (som altid). Du har godt nok mange flotte roser, sjovt du lige nævner Trappendalrosen, vi var jo på rosentur og på vej hjem søndag, besøgnte vi Trappendal. Jeg ville gerne have været med, men regner bestemt med at besøge din have senere, måske ikke i år, men så bliver det helt sikkert næste år, jeg skal se alle de skønne roser.
  Med venlig hilsen
  Lene Bedstemorshave.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lene.
   Hold dog op, hvor er du god til at køre lange ture. Der er sørme da langt fra dig til Trappendal..... og så kort tid efter jeg jo også hilste på dig i Geografisk have. Hatten af for dig.
   Ja, jeg kender godt Gunnar og Jens Otto og deres dejlige have på Trappendal. Derfor har Trappendalrosen jo selvfølgelig også en helt særlig betydning for mig. Hvis du har lyst, kan du læse mit indlæg fra Trappendal, det hedder noget i retningen af "virkelighedens torneroseslot hedder Trappendal".
   Du/I er meget velkomne i min have, uanset om det bliver i år eller til næste år. Det er jo dejligt at mødes om en passion..... Jeg vil også meget gerne op til dig engang. Det kan være jeg kan lokke Helle med engang.
   Knus
   Malene

   Slet
 5. Hej Malene
  Det ser hyggeligt ud, det er næsten som at være der selv med alle de billeder :) der er nu noget særligt ved blogtræf. Jeg ville gerne have været der, men da vi skal rejse to dage i denne uge, kunne jeg ikke overkomme mere, jeg håber at komme en anden dag sammen med Cecil.
  Knus Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lisbeth.
   Det er helt i orden, det har jeg fuld forståelse for.
   Det kan du tro, at det håber jeg også, at I får tid og mulighed for. Det vil vel nok være dejligt.
   Knus
   Malene

   Slet
 6. Det har været en hyggeligt dag, og jeg ærgrer mig over, at jeg ikke havde mulighed for at være der:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Susanne.
   Ja det var det i hvert fald, men man kan jo ikke være to steder på en gang.
   Du er meget velkommen en anden gang. Se evt. linket til åben have, øverst til højre her på siden.
   Knus
   Malene

   Slet
 7. Hej Malene. At læse dine indlæg og billeder er ligesom at være der selv :-), alle de forskellige blogindlæg viser tydeligt hvilken skøn dag I havde i går. Jeg kan godt forstå alle de flotte ord der skrives om din have for den er bare flot. Roserne viser sig fra deres skønneste side lige nu. Dejligt at I havde en skøn dag, ærgerligt at jeg ikke kunne være der. God mandag til dig. Knus Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Mette.
   Ja, det var da bare ærgerligt, men så har du jo en haveoplevelse tilgode til en anden dag. Tid er jo lige som penge: Vi kan kun bruge den en gang.
   Tusind tak Mette, det er meget rørende læsning. Ja, roserne er overvældende overdådige lige nu. Flottere end nogensinde før. Havens alder spiller efterhånden også meget positivt ind. De ældste roser er 5 år her til efteråret.
   Jeg håber du får tid til at se forbi en anden dejlig dag.
   Knus
   Malene

   Slet
 8. Hej Male.Hold da helt op med skønne billeder fra dit blogtræf.Ville jo også gerne have været med.Men måske en anden gang.Nød alle 100 billeder og af alle de dejlige bloggere,og dine smukke roser.Der er da godt nok sket noget i din have.Flotte gange og dine pergola er jeg jo også vild med.Nød også billeder af min søster Gitt.Savner hende jo hele tiden.
  Rigtig dejlig dag Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jette.
   Ja, det ved jeg jo godt du gerne ville, og du og andre var selvfølgelig også savnet af os. Men der kommer forhåbentligt en mulighed en anden god gang. Jeg håber for dig, at alting ser meget lysere ud for dig til næste år. Så kan det være du og Gitte kan komme og se romantikken blomstre for fuld udblæsning.
   Ja, jeg har jo altid travlt med både det ene og det andet projekt, og kræfterne er jo langt bedre til at slå til nu, så nu er der ikke længere helt så langt fra tanke til handling mere. Mht. belægningsprojektet, tror jeg dog ikke jeg havde kastet mig ud i alt det på en gang, hvis jeg havde vidst hvor meget arbejde det indebar. Men jeg er VILD med resultatet, som fuldt ud lever op til de drømme jeg havde, ja faktisk mere til.

   Dejlig aften til dig.
   Knus
   Malene

   Slet
 9. tak for sidst... det var megahyggeligt :)
  Det er et dejligt indlæg du har lavet med rigtig gode billeder :)- og JA... Hans Jørgen har taget nogle knaldhamrene gode billeder af Isabella og Celina :) :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Tim.
   Ja, tak for sidst. Det var bare en helt fantastisk dag. Det var vel nok dejligt, at have besøg af alle jer dejlige havevenner. Tak fordi du var med til at gøre det til så dejlig en dag.
   Ja, rigtig gode billeder.
   Knus
   Malene

   Slet
 10. Mange tak for sidst, det var dejlig dag i din skønne have, og tak for kaffe, det var noget af et kagebord du havde stillet an med :-)
  Jeg er helt vild med din have og alle roserne. Hvor ville jeg gerne, have roser i min have. Må hellere prøve til med nogen, og håbe på det bedste, selvom min jord slet ikke er i nærheden af optimalt til disse skønheder. Endnu engang tak for en dejlig dag :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Vivi.
   Ja selv tak.
   Nå, det var da ikke noget, sammenlignet med det store frokostbord og lagkage vi fik hos dig sidste år. Det var da lidt svært at leve op til! ;-)
   Med hensyn til roserne, så gå efter nogle af de særligt livskraftige roser først. Så er jeg helt sikker på du får mod på mere. Det kan fx være Lykkefund, Trappendalrosen og ikke mindst Alexandre Girault...... og så kan du starte med alba roser, hvis du gerne vil have buskroser. De er i hvert fald ret robuste og så er jeg rimeligt sikker på du får succes. Men fortæl JAS hvilke vækstbetingelser du har, så er jeg helt sikker på han ved hvilke du får størst held med.
   Selv tak. Det var en helt vidunderlig dejlig dag. Tusind tak fordi I kom.
   Knus
   Malene

   Slet
 11. Svar
  1. Hej Hans Jørgen.
   Ja, det var en rigtig dejlig dag.
   Tusind tak fordi du tog med, og var med til at gøre det til den dag som det blev. Bare herligt. :-)
   Knus
   Malene

   Slet
 12. Hans Jørgen har taget nogle knaldhamrene gode billeder af Isabella og Celina :) :)


  หนังตลก

  SvarSlet