Om mig

Mit billede
Jeg hedder Malene og jeg bor i Hjerting ved Rødding, sammen med min mand Jacob, vores lille Isabella, og Camilla og Simone, som jeg har fra mit første ægteskab. Derudover tæller familien også vores Dansk-Svenske gårdhund Molly. Jeg har tidligere prøvet kræfter med en del spændende jobs, jeg har blandt andet været sælger, hjemmehjælper og fængselsbetjent, men i dag er jeg desværre førtidspensionist. Jeg prioriterer mine kræfter på livskvalitet og på min familie, og jeg bruger haven både som genoptræning og til at være meditativ og kreativ i.

mandag den 11. februar 2013

Havegaver og overraskelse:-)


Som tidligere fortalt, havde jeg fødselsdag onsdag den 6. februar.
Allerede sidst på formiddagen kom Helle "Blomsterhatten", og hun blev indtil sidst på eftermiddagen. Det var rigtig hyggeligt. Jacob holdt fri fra arbejde til middag, og pigerne kom også hjem lige efter skole den dag, så vi startede dagen med noget lækkert til frokost.


Helle havde taget 3 kort med til mig. Et billede af den havedagbog hun har købt til mig, men som desværre ikke nåede at komme med posten. (Jeg var nok også lidt sløv til, at afsløre hvornår jeg havde fødselsdag.), et kort med et billede af den rose der hedder "Wrams Gunnarstorp", fordi den er en af de roser jeg købte og plantede i efteråret. Og et kort, illustreret af Anne Just....


På kortet havde hun skrevet rigtig sødt. Det er dejligt at vide, at vi begge to er så glade for at være blevet veninder:-)


Sidst, men ikke mindst, havde Helle denne søde orkidé med til mig.Mine piger havde begge to tegnet en tegning til mig. Her har Camilla tegnet en ko, et træ og nogle tulipaner. Hun er lige begyndt at have engelsk i skolen, og hun kan nærmest ikke sige jeg elsker dig på dansk længere. 


Simone havde tegnet en hel bunke tegninger til mig. Her ser I den sødeste.

Først på eftermiddagen kom min lillesøster lige pludselig. Det var en dejlig overraskelse......


Hun havde denne søde sammenplantning med. Det var nu mest en god-bedring-blomst, fordi vi har ikke set hinanden de sidste uger, faktisk ikke siden jul, fordi hendes drenge har været syge, den ene gang efter hinanden, så vi har haft aflyst vores aftaler hele 3 weekender. Da min søster og hendes familie kom til fødselsdag hos mig i lørdags, fik jeg også en bluse og et tørklæde.

Men onsdag eftermiddag, havde min søster også en kuvert med. Det var ikke noget jeg måtte få, det der lå i den, men noget jeg skulle se, sagde hun. Hun så meget spændt og hemmelighedsfuld ud. Uden på kuverten var der et logo fra et VVS firma. Jeg tænkte, at nu gjorde de garanteret alvor af at sælge deres næsten nye hus og bygge et nyt for de samme penge, for det har de tidligere snakket om. Så jeg kiggede helt uforberedt ned i kuverten, og hvad var der så der? Scanningsbilleder:-) Så min søster venter barn nr. 3. Jeg blev så overrasket og glad, så jeg tudede over det. Juhu, jeg skal være moster til august. Min søster ville gerne ha' fortalt det noget før, men i julen var hun, belært af tidligere erfaringer, bange for, at det var for tidligt at sige det højt. Et par uger senere var jeg indlagt, og derefter var hendes drenge syge on/off i næsten 3 uger, og hun ville ikke fortælle det i telefonen, så nu var hun pludselig 13 uger henne. Hun havde lige været inde og blive scannet den dag jeg havde fødselsdag, så billederne var helt friske.
At kuverten var med VVS logo, skyltes bare at det var den slags kuverter de havde liggende i den børnehave hun arbejder i, som børnene kan bruge til deres tegninger.

Kort efter min søster var kommet, og hun havde lige nået at afsløre sin hemmelighed, så kom mine forældre også ganske uventet. De havde ikke noget med, for det skulle jeg først ha' lørdag.

Vi fik kage, kaffe/te og varm kakao. Og så kom min veninde Mette lige fra arbejde.


Hun havde denne søde redekasse med til mig.


Jeg fik en Fiskars hækkesaks af Jacob og pigerne. Er der nogle af jer andre, der ved om den er god? Jacob kunne ikke finde den jeg havde ønsket mig, som var bedst i test i sommers i magasinet Haven. Nu kan jeg ikke finde selv samme blad, så jeg kan ikke se hvordan Fiskars hækkesaksen har klaret sig. Min søsters mand sagde i lørdags, at de også har sådan en, og den har svært ved at klare de tykke grene. De har ligusterhæk, men jeg har jo bøgehæk, så hos mig er grenene jo nok noget mere seje i det. Hvad siger I, er den god, eller skal jeg bytte den til en anden slags?


Buket fra min bedstemor, samt penge.


Jacob kommer jævnligt hjem med en frisk buket et eller andet. Det er han rigtig sød til.

Min mor og far og min lillebror gav mig et Bon fire treben med rist. Måske kan du huske jeg også fik et  bålfad til jul. Så nu kan vi rigtig komme til at hygge med bål til sommer, uden at lave huller i græsplænen for det. Jeg har ønsket mig Bon fire sættet de sidste cirka 12 år, så det er bare fedt.-)


I sidste indlæg var billedet af denne søde sammenplantning fra Helle "Blomsterhatten" på mystisk vis forsvundet, så nu har jeg taget et nyt billede af den,. Jeg kan se tønden og denne søde sammenplantning, som står i udestuen, fra mit køkkenvindue. 

I aften skal Helle og jeg til foredrag om liljer i Christiansfeld. Jacob kører mig derud, og vi slæber hans kontorstol med til mig. Jeg har nemlig stadig svært ved at holde ud at sidde. Så satser jeg på, det kommer til at gå nogenlunde. Jeg har allerede fundet en blok papir og mit kamera frem, så jeg kan lave et rigtig godt indlæg om det. Når foredraget er forbi, har Helle været så sød, at tilbyde mig, at køre mig hjem. Det er vel nok uendeligt dejligt, at jeg kan komme lidt uden for husets 4 vægge, også uden det betyder endnu en tur på sygehuset. Det foredrag i aften bliver garanteret meget mere spændende. Mon ikke også foredragsholderen har nogle spændende løg med. Det håber jeg. Jeg tror desværre ikke Tim kommer, for han har allerede hørt om liljer i Toftlund, så ham kommer vi da til at savne. Men det lød spændende alt det han fortalte på sin blog. Mon ikke det bliver lige så spændende i aften. 

Jacob og jeg mangler at bruge ca. to aftener mere på min 3D haveplan, inden den er klar til at vise frem. Jeg har haft meget ondt efter operationen, og igen da jeg fik bøvl med såret, så jeg har ikke rigtig kunnet holde ud at sidde for det. Men jeg håber vi kan få kigget på det sidst på ugen eller i næste uge, for jeg glæder mig så utroligt meget til at kunne lave det indlæg jeg vil lave, om mine mange drømme og haveplaner.

I mellemtiden tror jeg, at jeg vil lave et indlæg om alt det Helle "Blomsterhatten" og jeg har gang i.

Angående mit sår, så går det så meget bedre nu, så de ikke vil se mig så meget i Odense alligevel, som de først sagde, men der kommer stadig til at komme en hjemmesygeplejerske hver anden dag, for at holde øje med det. Jeg kan også mærke det går fremad igen:-)30 kommentarer:

 1. Dejligt at det går fremad med dit helbred! Og sikke mange gode besøg og gaver på din fødselsdag :-)

  SvarSlet
 2. Hold da op en masse gaver, du har fået rigtige ønskegaver, dejligt. Og så skal du være moster igen, tillykke med det, sikken en overraskelse.
  Jeg har en fiskars hækkesaks, den er efterhånden 4-5 år gammel tror jeg, den fungerer ikke særligt godt, synes jeg. Lad os høre, hvad andre siger.
  Jeg er så glad for, at du og Helle er blevet veninder, det er så fedt, når I bor tæt på hinanden og begge er så haveinteres-serede. Det kan I få meget glæde af.
  Rigtig god fornøjelse i aften, du bliver nok træt, men du skal nok klare det.
  Knus
  Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Lisbeth.
   Ja, det var dejlige gaver. Og skønt at skulle være moster igen. Det er lige trip trap trasko, med 3 år imellem hver.
   Min søsters mand var heller ikke helt tilfreds med dere Fiskars hækkesaks, så måske jeg skal bytte den.
   Tæt og tæt, det er faktisk så meget sagt, for der går 3 kvarter til transporten hver vej, når vi skal ses. Men vi kører gerne det stykke vej, når vi får så utroligt meget ud af det.
   Ja, jeg bliver helt sikkert træt, og jeg får med garanti også ondt i det, men ja, jeg klarer mig nok. Det bliver i hvert fald rigtig dejligt at komme lidt ud og få nogle nye input.
   Tim har også lige sms'et, at han gerne vil have mig med i bilen på mandag, så jeg kan komme med ham til Ribe og høre om magnolium:-) Det er da noget ved, med sådan nogle søde havevenner:-)
   Knus Malene

   Slet
 3. TILLYKKE. Hi hi tydeligt og se, at det er en haveglad der har haft fødselsdag. Skønne gaver.

  Kh
  Lise Lotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha, ja. Tak.
   Jeg kan jo nærmest ikke finde ud af at ønske andet, og de ved også, at hvis de selv skal finde på noget, så rammer de bedst plet med noget til haven.
   Kærlig hilsen Malene

   Slet
 4. Tillykke med dagen og sikke da en masse dejlige gaver du har fået...
  Det er da så skønt med betænksomme venner og familie og så endnu engang at skulle være moster... Nøj hvor er du heldig :)

  Du kan stadig nå at deltage i min give away - så kunne det jo være du fik en gave mere ;)

  http://www.eventyrhaver.dk/blog/give-away-2/3-ars-fodselsdag-det-skal-fejres-give-away/

  Glæder mig til at høre om liljer i et senere indlæg :)

  Haveknus
  Annette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anette.
   Tak skal du ha'.
   Ja, de er søde ved mig.
   At jeg fik at vide, at jeg skal være moster igen, er uden sammenligning den bedste fødselsdags-overraskelse jeg har fået nogensinde.
   Lyder spændende med din give away, det vil jeg da prøve at kigge nærmere på, tak:-)
   Jeg fik kun noteret 2/3 del af det jeg ville have gjort normalt under et foredrag, men jeg kunne simpelhen ikke sidde så længe af gangen, så jeg måtte op og humpe lidt rundt på mine krykker. Men jeg håber jeg kan få lavet et godt indlæg alligevel. Mon ikke jeg kan det. Jeg har indlægget klart sidst på ugen, hvis alt går efter planen:-)
   Haveknus og blomsterkram
   Malene

   Slet
  2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

   Slet
  3. Hej Annette.
   Det var en sjov udfordring du gav mig her, (og de andre der har læst på din blog). Jeg har virkelig brugt de små grå. Men jeg havde ikke set, at du stoppede konkurrencen kl. 18, så jeg troede jeg havde god tid. Jeg endte med at synes jeg fandt på noget rigtig godt, men så tog du ikke imod flere svar på din blog, fordi tiden var gået. Så jeg har sendt dig en laaaang mail istedet, med de tanker jeg har gjort mig, og med en idé du måske kan ha' lyst til at bruge, selvom jeg ikke deltog i din sjove konkurrence. Skidt pyt, jeg havde det sjovt med det.
   Venlig hilsen Malene

   Slet
  4. Hej Malene

   Jeg er så glad for at du sendte mig dit forslag - det er simpelthen så godt, virkelig godt.

   Vi har besluttet at bruge din fantastiske mail som et blogindlæg - hvis vi må, for du har virkelig gjort dig nogle rigtig gode tanker og tænkt på både børn og voksne.

   Der kommer også en lille hilsen til dig for dit fantastiske indlæg.

   mange 1000 tak fordi du ikke lod dig stoppe af et lukket indlæg. :)

   Haveknus og rigtig god Weekend til dig

   Slet
  5. Hej Annette.
   Som jeg også skrev til dig på din blog,(eventyrhaver), så synes jeg det er enormt dejligt, at mine idéer blev modtaget med sådan en fantastisk begejstring. Så er det sørme noget ved at lægge hovedet lidt i blød og bruge sin fantasi.

   Selvfølgelig lod jeg mig ikke stoppe af, at du havde stoppet indlægget for flere kommentarer, for jeg syntes bare det var så træls, at jeg ikke kunne aflevere alt det jeg havde skrevet til dig, for så føltes det som om det var halvt gjort arbejde, og jeg syntes jo selv idéen var så go', så det var lidt ærgerligt, hvis I slet ikke fik muligheden for at se hvad jeg havde fundet på. Det er jeg bare rigtig glad for at jeg gjorde, især når I blev så glade. Det er jo bare herligt.
   Tak, jeg har haft en dejlig weekend, det håber jeg også I har.
   Haveknus og kram

   Slet
 5. jamen dog.... masser af fine gaver, endnu engang tillykke, og i må hygge jer iaften, men vi ses jo' på mandag når turen går til Ribe :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mojn Tim.
   Tak igen.
   Vi havde en rigtig hyggelig aften. Jeg havde svært ved at sidde ned så længe af gangen, så jeg humpede lidt rundt, lige så diskret i baggrunden ind imellem. Så det gik alligevel.
   Jeg glæder mig meget til på mandag. Det er dejligt, at der kan ske lidt igen, uden for husets 4 vægge. Jeg sætter virkelig stor pris på, at du vil hente mig med:-)
   Knus

   Slet
 6. Tillykke med fødselsdage :-) Det er da helt vildt, som du er blevet begavet. Dejlig overraskelse du fik af din søster :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Vivi.
   Tak skal du ha'. Ja, det var bare rigtig dejligt:-)
   Venlig hilsen Malene

   Slet
 7. Et forsinket men lige velment tillykke med fødselsdagen, Marlene. Det er dejlige gaver og overraskelser du har fået.
  Jeg kan ikke råde m.h.t. hæksaks da jeg synes at det er alt for hårdt at klippe med sådan en. Jeg foretrækker en elektrisk, men mine bøgehække kan jeg godt finde på at klippe i hånden med Felcosaksen, jeg har dog kun bøgehæk om forhaven.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lisbeth.
   Tusind tak skal du ha', og sent er jo altid bedre end aldrig, ikke:-)
   Jeg har ikke ret meget hæk (endnu, vil gerne have lidt mere), og det hæk jeg har er kun et par år gammelt. Så i starten er en håndsaks nok, om det også er nok på sigt ved jeg ikke helt. Men jeg vil nødigt undvære håndsaksen under alle omstændigheder. Jeg foretrækker at klippe hækken manuelt så længe det kan lade sig gøre, da jeg pga. min sygdom har problemer med støjfølsomhed.
   Venlig hilsen Malene

   Slet
 8. Hjertelig tillykke med fødselsdagen og det nye familiemedlem. Skønne gaver du har fået. Hæksaksen tør jeg ikke sige så meget om, her bliver den kun brugt til småting, så der er den fin.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Fru Friis.
   Tusind tak. Ja, det var herligt:-)
   Jeg kan læse Lisbeth fra Høneballehaven kender hækkesaksen godt, min svoger lød heller ikke imponeret over den. Jeg har også sat Helle Blomsterhatten på opgaven at finde august nummeret af Haven, hvor der er hækkesakstest i, men mit blad er forsvundet på mystisk vis. Gemmer ellers altid mine havemagasiner.
   Venlig hilsen Malen

   Slet
  2. Hej Malene Fiskars saks får kun 2 stjerner ud af 5. I skal i stedet købe en, der hedder Freund, den får god kritik og er 5 kr. billigere, nemlig 390 kr.
   Knus
   Lisbeth

   Slet
  3. Hej Lisbeth.
   Tak for det. Det var faktisk lige nøjagtig derfor der stod en Freund 1954 hækkesaks på min ønskeseddel, men Jacob kunne ikke finde den nogen steder og derfor blev det en Fiskars jeg fik istedet. Helle siger, at det er fordi man kun kan købe den på nettet. Hvis prisen er tæt på at være den samme, så er det da fjollet ikke at bytte den. Det betyder jo da meget for haveglæden, at man kan arbejde med noget der fungerer ordentligt derude, og ikke ender med at bande over det hver gang, fordi redskaberne ikke fungerer som de skal. Jeg har lige googlet Freund hækkesaksen, og den koster 425 kr. nu, så vidt jeg kan se. De vil jo nok også gerne tjene på den profit det giver, at være bedst i test. Det er jo meget logisk. Man giver også hellere en lille smule mere, når man ved det er kram man køber, ikke sandt?!
   Knus Malene

   Slet
 9. Hej Malene.Også et tillykke med dagen fra mig.Skønne gaver du har fået.Og dejligt for dig at du kan komme ud og opleve nogle dejlige foredrag.Også rigtigt dejligt med en god blomsterveninde.Håber der går fremad med helbredet.
  Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jette.

   Tusind tak.

   Ja, det var bare rigtig dejligt, at komme uden for husets 4 vægge, og det var noget mere spændende, end de ture jeg har været på til Odense sygehus!

   Ja, det er bare super herligt med en blomsterveninde. Det er livskvalitet BIG TIME det at vi har fundet sammen.

   Det går heldigvis fremad med helbredet, ja. Der er stadig bøvl med såret, men det er kommet under kontrol. Jeg får besøg af en hjemmesygeplejerske hver anden dag, som skal rense såret, og smøre mig med noget gelé, som skal hjælpe mig af med nogle af de døde celler. Så længe de døde celler sidder der, kan det ikke lade sig gøre at hele, har jeg fået forklaret. Rimeligt indlysende, hvis man altså kan se det er dødt.

   Lægen i Odense var så tilfreds med mig i fredags, så jeg først skal derover igen den 28. februar. Hjemmesygeplejersken sagde dog i dag, at det nok er tvivlsomt, at det er helt lukket til den tid, men det går i hvert fald i den rigtige retning igen. Så må vi se om jeg skal omkring plastikkirurgen for at få det lavet pænt, inden jeg er færdig med at bøvle.

   Da Helle og jeg var til liljeforedrag i går aftes, måtte jeg veksle imellem at sidde, og humpe så diskret som muligt rundt bagerst i lokalet. For selv om det går meget bedre, har jeg alligevel stadig meget ondt i det, når jeg ikke ligger og hviler.
   Men jeg fik meget ud af foredraget alligevel og jeg håber og tror jeg lykkedes med ikke at forstyre de andre for meget.

   I næste uge har jeg planer om at tage med Tim til Ribe og høre om magnolia, og om at mødes med Helle i Kolding og høre om pæoner. Der må godt ske lidt andet end bøger, computer og besøg hjemme hos mig selv. Det er dejligt også at komme lidt ud igen. Men jeg er nu ellers rigtig god til at få tiden til at gå, så jeg er ikke ved at gå ud af mit gode skind over det. Årstiden er nok en meget afgørende faktor der også.
   Håber også det går godt hos dig. Jeg "kigger lige forbi".
   Knus Malene

   Slet
 10. Hjertlig tillykke med fødselsdagen på Dorohteas dag Malene ;0) .....skønne gaver og fantastisk med gode venner og venninder.....de er slet ikke til at undvære.

  Knus Dorthe

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Dorthe.

   Tak skal du ha'. Jeg havde en dejlig dag, og det var nemlig lige præcis nogle skønne gaver jeg fik, og som jeg blev rigtig glad for.

   Gode venner og veninder er højt skattet og selvfølgelig helt uundværlige.

   Se nu bare Tim Skovrup fx, nu kommer han i morgen og henter og bringer mig, så jeg kan komme til foredrag om magnolium i Ribe, selvom jeg går med krykker og ikke selv kan køre bil for tiden.

   Tirsdag går turen til Kolding, hvor der er foredrag om pæoner, og der kører Helle (Blomsterhatten) mig hjem, lige som hun også gjorde det i mandags da vi var i Christiansfeld for at høre om liljer og blive fristet over evne af de mange spændende liljeløg.

   Det er herligt jeg igennem bloggen endelig, efter mange år, hvor jeg har været helt alene med min interesse, at jeg har fundet nogen jeg kan nørde med. Skønt med det fællesskab der er både ude i virkeligheden og her på bloggen og de andre haveblogs rundt omkring.

   Knus Malene

   Slet
 11. Hej

  Jeg faldt over din dejlige blog, og er nu fast læser.
  Glæder mig til at følge bloggen, og tillykke med at du bliver moster!

  Hilsen Maria
  den eksperimenterende have

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Maria.

   Tak skal du ha, det er jeg da glad for at høre, at du synes min blog er. Du skal være så hjerteligt velkommen. Jeg har også meldt mig som fast læser hos dig. Du har jo også masser at byde ind med, kan jeg se. Så jeg glæder mig til, at vi kan lære hinanden lidt at kende, når vi skriver frem og tilbage til hinanden.

   Selvom jeg ikke har en kolonihave, ligesom dig, så er min have jo heller ikke så stor, så vi har nogle af de samme muligheder og begrænsninger hvad det angår.

   Tak, jeg glæder mig også helt vildt til, at blive moster til august.

   Venlig hilsen Malene

   Slet
 12. Hej Malene mangler da og ligge en kommentar:O) Er vild med dit bonfire sæt, og fedt du endelig fik det efter 12 år på ønskeseddeln må siges at ihærdighed lønner sig. Håber du for et par gode dage med foredrag og vi ses jo tirsdag til et godt et om PÆONER Ah dejligt. Har fået lov og hente bøgesavsmuld over ved naboen så tror jeg snart vil begynde så småt og gøre forårsklar, håber det kan hjælpe min tunge jord til lidt lethed.Tror også jeg vil prøve og klippe staude toppene ned og lade dem ligge, nok kun i det bed mod naboen der jorden er værst. Håber vi snart kan finde en dag til hygge igen. nu er det værste fødselsdags "renderi" ved dig jo overstået. Ses Helle

  SvarSlet
 13. Ja, helt ærligt Helle. Vil du da så lige se at komme lidt igang;-)Ha, ha.

  Ja, det bliver rigtig dejligt, at slippe for huller i græsplænen, når vi vil lave bål. Jeg tror jeg bliver rigtig glad for mit nye bålfad og rist. Men der er nu mange ting, der står på min ønskeseddel i årevis. Ofte har ønskesedlen bare være alt for lang..... næsten lige så lang som mine blogindlæg! Ej, spøg til side, men lange. Jeg køber sjældent noget til mig selv, bortset fra planter til haven altså. Men det er jo bare super dejligt, når jeg kan vinge af ved det der har stået på ønskesedlen i længst tid. Det er rigtig dejligt min mor har fundet ud af, at man kan købe Bonfire produkterne i små bidder, så det kan gå op med økonomien også.

  Ja, dette her bliver en helt fantastisk uge. Ikke mindst pga din og Tims hjælp med transporten. Med foredrag sammen med Tim i Ribe i aften, hvor Bjarne Dinesen fra Asperupgård på Fyn kommer og fortæller om magnolia. Jeg håber du og jeg får mulighed for at se hans skønne have Live i løbet af sommeren, måske allerede her i foråret. Den ser utrolig dejlig ud hans have, på billeder. Jeg glæder mig i hvert fald til at høre mere i aften.

  Jeg glæder mig også ENORMT meget til at høre om Pæoner sammen med dig i morgen aften. Pæoner hører til nogle af mine absolutte ynglings blomster. Det tror jeg der er rigtig mange, især kvinder der kan blive enige om. Der findes ikke mange blomster der er mere romantiske, i hvert fald hvis du spørger mig. Jeg håber hun også har nogle knolde med, for selv om jeg lige har fået og købt pæonknolde, så ønsker jeg mig jo stadig især den der "Bowl of Beauty".

  Det er virkeligt dejligt, at jeg med gode venners hjælp kan komme lidt uden for husets 4 vægge, selvom jeg stadig humper rundt med krykker. Det skal I virkelig vide, at det sætter jeg enormt stor pris på.

  Det lyder dejligt med det bøgesavsmuld. Men er du ikke bange for, at jorden risikerer at ændre ph værdi? Måske vi lige skulle prøve at google....?

  Jeg plejer i stort omfang, at klippe mine staudetoppe, men hvis de er for grove, vil jeg hellere fjerne dem fra bedet, så det ikke ser rodet ud. Men mange gange kan man bare klippe dem i små stumper og fordele dem rundt i bedet.

  Ja, det kunne være rigtig dejligt med en hyggedag fx i næste uge, så kan vi rigtig få sludret og havenørdet. Dejligt fødselsdagsgæsterne nu er overstået igen. Apropo fødselsdag: jeg sidder lige og spiser rester fra det sidste kagebord:-) Håber også kagen her har minus-kolorier, ligesom Trines fastelavnsboller, ha ha, mums:-)

  Knus Malene

  SvarSlet