Om mig

Mit billede
Jeg hedder Malene og jeg bor i Hjerting ved Rødding, sammen med min mand Jacob, vores lille Isabella, og Camilla og Simone, som jeg har fra mit første ægteskab. Derudover tæller familien også vores Dansk-Svenske gårdhund Molly. Jeg har tidligere prøvet kræfter med en del spændende jobs, jeg har blandt andet været sælger, hjemmehjælper og fængselsbetjent, men i dag er jeg desværre førtidspensionist. Jeg prioriterer mine kræfter på livskvalitet og på min familie, og jeg bruger haven både som genoptræning og til at være meditativ og kreativ i.

onsdag den 6. februar 2013

Hurra på Dorotheasdag


Hurra, jeg har fødselsdag i dag, den 6. februar/på Dorotheasdag.


Dagen i dag er opkaldt efter Skt. Dorothea.
Legenden om Skt. Dorothea fortæller, at hun var en jomfru, og datter af senator Dorus, hun forsvarede sin kyskhed og sin tro under forhør og tortur, under kristenforfølgelserne imellem år 303 og 311.
(Den nok mest kendte kristenforfølgelse var under Romerriget, hvor de kristne fik skyld for Roms brand, mange år før Dorothea blev født). Hun ville ikke giftes, for efter hendes overbevisning, var hun allerede gift med Kristus.
Legenden om Skt. Dorothea fortæller også, at to kvinder, der havde opgivet den kristne tro, blev sendt til Dorothea for også, at få hende til at opgive den kristne tro. Men Dorothea afslog og fik istedet dem begge bragt tilbage til den kristne tro igen. Det gjorde guvenør Fabricius så rasende, at han dømte hende til døden ved halshugning.Hun blev halshugget den 6. februar, hvorfor netop dagen i dag blev opkaldt efter hende. Legenden fortæller videre, at da Dorothea var på vej til sin henrettelse, bad en dommer hende hånligt om, at sende ham blomster og frugt fra Kristi have, når hun snart kom der. Straks da hun var blevet halshugget, bragte et himmelsk væsen (?) ham en kurv med roser og æbler, sammen med en hilsen fra  Dorothea. Dommeren var kristen resten af sine dage! 


Dorotheasdag har lagt navn til Dorothealiljen.
Mig bekendt, er der ikke andre dage i hele året, som har fået en blomst opkaldt efter sig, end dagen i dag, nemlig min fødselsdag, Dorotheasdag, den 6. februar. Meget passende for en blomstertosset pige, som mig.


Dorothealiljen kaldes faktisk også for Februarliljen, og netop i kolde, grå og blæsende februar, er Dorothealiljen, sammen med min fødselsdag (og min mors også), nogle af de festligheder/herligheder, der lyser op og gør februar til en dejlig måned trods alt. Men også en måned fuld af længsel efter forår og hvor det dog kribler i de grønne fingre for at komme lidt igang i haven igen. Godt man så småt kan begynde at så. Og at man kan begynde at se vintergækker, erantis og dorothealiljer.Desværre har jeg ikke selv Dorothealiljer i min have (endnu). Jeg fik nogle få løg af min svigermor forrige år, og stor var skuffelsen sidste år, da intet dukkede op i foråret, hvor jeg havde plantet dem. 
Dorothealiljen Leucojum vernum stammer fra centraleuropa, hvor den vokser i skove og skovbryn i store sammenhængende partier. Jeg har givet løgene fra min svigermors have nogenlunde de samme betingelser her i haven, idet de blev plantet i mit skovbed.
Gad vide hvad der gik galt?


Man mener Dorothealiljen blev indført til Danmark i ca. år 1416 eller lidt senere, i forbindelse med, at Mariager Kloster blev grundlagt af Birgittasøstre fra Vadstenea i Sverige. (Birgitta er en anden helgen, som jeg ikke vil fortælle om her, men man kan søge på nettet).


Dorothealiljen er noget af det mest yndige der findes i de sene vintermåneder og tidlige forårsmåneder. Desuden har de en fin duft og kraftige, lange stilke, som gør den bedre egnet til buketter end vintergækker, som ellers bliver flittigt plukket ind til de små miniature vaser her hos mig. Jeg elsker årets første buketter, selvom de er små, for de er så yndige og fulde af håb og liv.


Påsken starter i Danmark gerne med, at børnene sender, (og modtager), gækkebreve. Det er en specifik   dansk tradition. I gamle dage sagde man, at man kunne sende gækkebreve fra Dorotheasdag og indtil påske. I dag er gækkebreve mest brugt blandt børnene, men det er faktisk en tradition, som stammer fra de såkaldte bindebreve, som var en slags kærestebreve, som unge mennesker sendte til hinanden. Prøv evt. at google bindebreve, hvis du vil vide mere. 


Det er som sagt min fødselsdag, så flaget er hejst, (eller stillet ud, for vi har ikke nogen stor flagstang).
Dagen i dag er forøvrigt også Prinsesse Maries fødselsdag, så hun er vandmand ligesom jeg, men hun er, uden at nævne en kvindes alder, et par år ældre end jeg.


Dagen bliver fejret på behørig vis, med besøg af verdens sødeste veninder, pigerne kommer tidligt hjem fra skole og Jacob har homework om formiddagen, men holder fri fra middag. Så der bliver rigtigt hygget omkring mig.


Jeg har desværre ikke haft overskud til at kunne byde mine gæster på hjemmebag, men så er det godt man kan købe sig til noget lækkert at byde på. Ikke bare går jeg med krykker, jeg har også lige været en tur i Odense igen! For mit operationssår er gået op, mindst 5 cm  langt og gaber helt vildt. Desuden er der gået infektion i det. Så nu skal jeg have besøg af hjemmesygeplejersker hver anden dag og til Odense en til to gange i ugen de næste mindst 3 uger. De kunne ikke sy såret igen, for så ville vi lukke betændelsen inde. Så nu er såret nødt til at hele, uden at det kommer til at se lukket ud. Så skal jeg sandsynligvis til plastikkirurg og have lavet arret pænere om 3 ugers tid eller lidt mere. Noget rigtig øv er det. Det går ellers stadig over al forventning med selve hoften. Hvad arret angår, kan jeg glæde mig over, at jeg til (næsten) hver en tid kan skjule det med et par trusser, en bikini eller en badedragt. Det sidder nemlig i lysken, og ikke som jeg umiddelbart havde forestille mig det skulle, på ydersiden af hoften. Så jeg er stadig ved godt mod. Når bare jeg er i gode hænder, så vi kan få styr på infektionen, og det er jeg jo nu, så lever jeg sagtens med resten. Alt i alt skulle hele den her omgang jo gerne betyde, at jeg slipper af med de daglige smerter, som jeg har levet med siden min barndom.


Billederne her over er lånt fra nettet.

Ps. jeg har fået nogle "god-bedring-gaver" siden sidst I lige skal se:


En stor, flot buket pink tulipaner af Helle Blomsterhatten, første gang hun var her, foruden nogle Alium rosenprydløg. Desuden havde hun marcipanbrød med, vi har åbenbart samme last:-)


Den 28. januar fik jeg besøg af Tim Skovrup og hans yngste datter Celina, til formiddagskaffe. Tim og Helle havde været til foredrag om onsdagen sammen, om Rhododendronhaven i Tørring, og jeg kan forså jeg var savnet denne aften. Det er jo dejligt, at få at vide. Tim var så kreativ, at tage underholdning med til mig, fremfor en buket. Underholdningen var i form af et tysk havemagasin, 


...samt et tysk gratis magasin, og sidst men ikke mindst, nogle spændende frø, til smukke klokkeranker, som jeg er meget spændt på at se, om de bliver lige så smukke som på billeder i den virkelige verden. 
Vi havde en rigtig hyggelig formiddag, og vi blev enige om, at når det bliver havevejr igen, så vil vi på besøg i hinandens haver, for det har vi faktisk slet ikke nået endnu, og det er da for dårligt!

Helle har også været her igen, og hun har åbenbart gaver med hver gang hun kommer, i hvert fald lige for tiden. I hvert fald havde hun lavet en lille sød sammenplantning med små iris, hyacinther og klokkeskilla i blå farver. Den har jeg taget billeder af, men jeg kan ikke finde den nu, hvor jeg skal bruge den. Så den må I se en anden dag, for nu er det mørkt, så jeg kan ikke tage billedet nu.


Lidt tidlige forårsbilleder fra haven, som den ser ud netop nu. Min yngste datter Simone på 7½ år har taget billederne i går eftermiddags, (jeg kan jo ikke rigtig selv komme ud og tage billeder for tiden).


Pigernes forsøg på at lave en snemand i søndags, endte med at blive en noget mudret fornøjelse. 
Tak til Simone for de fremragende billeder..

Jeg håber I alle sammen vil få en dejlig dag. 
Nu vil jeg glæde mig til at få besøg af Helle Blomsterhatten og min veninde Mette. Til gengæld får jeg også et lidt træls besøg, for hjemmesygeplejersken skal også kigge forbi i dag. Men det håber jeg er hurtigt klaret. 


34 kommentarer:

 1. Vil starte dagen med et rungende tillykke! Og ønsket om bedre bedring :) Dorothealiljen er min yndlingsforårsblomst.

  Hjerteligst

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Zep.
   Tusind tak, jeg havde en rigtig dejlig dag. Jeg vil lave et lille indlæg efter på lørdag, hvor vi har holdt fødselsdag for familien. Jeg har nemlig allerede fået et par have-relaterede gaver, som jeg synes I skal se. Jeg synes også Dorothealiljen er utrolig yndig. Om den lige er min ynglingsforårsblomst har jeg lidt svært ved at afgøre, for jeg kan ikke engang begrænse mig til en top ti over ynglinge, og hvilken skal så stå i toppen? Men jeg elsker Dorothealiljer og de SKAL bare være i min have!
   Det går en lille smule bedre med såret, tror jeg nok. Det gør i hvert fald en lille smule mindre ondt i dag. Nu skal jeg til Odense igen i morgen, og så bliver det spændende at høre hvad de siger denne gang.
   Kærlig hilsen Malene

   Slet
 2. Kære Malene
  Hjertelig tillykke med fødselsdagen, det er da en dejlig dag at fylde år på Dorotheas dag, vi holder vist alle meget af Dorothealiljen, lige netop nu hvor vi trænger til at se blomster i haven, er den jo ekstra skøn. Mine kommer nu nok først frem om en måneds tid.
  Jeg sagde: åh nej da jeg læste om dine trængsler med operationssåret, det var synd, nu gik det lige så godt.
  Rigtig god bedring med det og I må have en dejlig fødselsdag. Hils Helle.
  Og tillykke også til din mor
  Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lisbeth.
   Tusind tak skal du ha'. Jeg havde en rigtig dejlig dag, og jeg fik også uventet besøg, både af mine forældre og af min lillesøster, som havde en meget stor overraskelse med. Men jeg vil vente med at fortælle hvad det var, for jeg har tænkt mig, at lave et lille indlæg søndag eller mandag.
   Jeg tror også det er de færreste steder, hvor Dorothealiljen blomstrer allerede nu, men i milde vintre kan det sikkert godt lade sig gøre.
   Ja, det er noget møg med det dumme sår. Jeg havde ellers advaret læger og sygeplejersker om, at jeg heler langsomt, og sygeplejersken der fjernede de der "hæfteklammer" kunne også godt se jeg ikke var helt helet nok, så hun gav mig noget tapeagtigt plaster på i to små kryds hen over såret, før jeg fik plaster på. Men det gjorde hende den anden ikke, da jeg 4 dage senere var deroppe for at få det renset og podet igen. Hun skal også noget dødt kød af og gav mig noget gelé på, som skulle hjælpe kroppen med at udskille de døde hudceller. Om det var det ene eller det andet der gik galt, eller om det var flere ting til sammen, det ved jeg ikke. Men det var meget voldsomt, at opdage hvor stort og grimt et hul jeg havde fået. I dag føler jeg det gør en lille smule mindre ondt i såret, og jeg skal til kontrol i Odense i morgen igen. Så er det spændende om de kan se en bedring.
   Jeg hilser både Helle og min mor. Helle og jeg har gang i en masse spændende ting sammen, som jeg glæder mig til at fortælle om.
   Knus og kram

   Slet
  2. Hej Malene
   Jeg venter spændt på at høre om din gave fra dine forældre. Godt at høre at du har haft en dejlig dag.
   Jeg har ikke meget forstand på sår eller sårheling, men det er lidt mærkeligt, at de to sygeplejersker ikke gjorde det samme, ærgerligt hvis en af dem er skyld i det gik galt, men det kan man jo ikke bevise.
   Klart det var voldsomt at finde ud af, at du havde et stort grimt hul, godt det gør mindre ondt nu, vi håber det går godt i Odense i morgen, det må du lige lade os vide.
   Jeg er også spændt på at høre om de spændende ting du og Helle har gang i.
   Knus
   Lisbeth

   Slet
  3. Hej Lisbeth.
   Jeg ved ikke hvad jeg får af mine forældre endnu, for det får jeg først i morgen. Min mor har fødselsdag i morgen, men vi har valgt at slå vores fødselsdage sammen og pga. min hofte, holder vi det her.
   Jacob siger vi skal til at kalde Helle og mig for Dupon og Dupon, for vi er to alen af et stykke.
   Knus Malene
   Jeg undrer mig også over sygeplejerskerne, men lægen i dag sagde, at det faktisk var bedre at såret åbnede sig, så der ikke kunne ophobe sig væske inden i det. Det lød på ham som om det ikke var nogen af deres skyld.
   Det gik heldigvis så meget bedre i dag, så nu skal jeg ikke derover 1-2 gange i ugen alligevel, men først om ca. 2 uger. Til gengæld skal hjemmesygeplejersken blive ved med, at komme hver anden dag. Men så kan hun jo også hjælpe mig med, at holde øje med, at det går i den rigtige retning. I modsat fald kan vi reagere med det samme. Jeg glæder mig også til at fortælle om alle de ting Helle og jeg har gang i, og det er faktisk slet ikke så lidt. Men du får ikke noget at vide i dag:-)

   Slet
  4. Ja men så var det overraskelsen, jeg var spændt på at høre om :) så får vi nok samtidig at vide om gaven.
   Jeg kan godt forestille mig, at du og Helle er to alen af et stykke, så længe det ikke er et dårligt stykke, og det er det bestemt ikke.
   Ja det må da gå bedre med dit sår, når du først skal til kontrol igen om ca. 2 uger, og så er det jo meget godt, at hjemmesygeplejersken holder øje med det.
   Fortsat god bedring med såret, jeg venter tålmodigt på at høre, hvad du og Helle har gang i :)
   Knus til jer.

   Slet
  5. Ja,og jeg vender hurtigst mulig tilbage med et lille indlæg om fødselsdagen og en af dagene også om alt hvad jeg har gang i med Helle:-)
   Knus og håber I har en dejlig weekend:-)

   Slet
 3. Hej Malene

  Endnu et stort varm og Rungende HURRAAAA og tillykke med dagen i går.

  Sikken en dejlig beretning om Dorthealiljen, den var ny for mig. Og hvor var det nogle dejlige gaver du har gået. det er skønt med noget man kan glædes længe over.
  Det er da mere øv med dit operationssår. Jeg fik en ny hofte for 2 år siden og min skræk var at der skulle gå infektion i det. Heldigvis gik det godt og idag springer jeg afsted som en karkelak.
  Nu håber jeg alt det bedste for dig og at du vil blive af med infektionen og de smerter det medfører snarest.

  De varmedste hilsner og et opmundrene smil fra Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Linda.
   Tusind tak skal du ha'. Det er nu først i dag vi kan sige i går. Jeg gemte indlægget den 5. og da jeg skiftede seng om natten, fordi jeg ikke kan holde ud, at ligge så længe af gangen pga. hoften, så trykkede jeg lige udgiv, og så var den klaret, og datoen var rigtig:-)
   Dejligt du kunne lære noget af mit indlæg.
   Jeg var mest bange for, at jeg ville få tilbagefald med min sygdom, eller selvfølgelig at der skulle gå et eller andet galt under operationen. De siger, at infektionen ikke er alvorlig, så problemet består mest i, at såret er gået så voldsomt op, og så gælder det om at forebygge infektionen i at udvikle sig. Jeg har ikke fået ny hofte, jeg er blevet opereret for hoftedysplasi og så har jeg desuden fået drejet min hofteskål, som var for bagudvendt. Desuden har jeg noget der hedder pistolgreb og eksopose (eller noget i den retning), men det blev der ikke gjort noget ved i denne omgang. Jeg har også bøvl med den anden hofte, heldigvis bare ikke så meget som med den højre. Jeg håber noget af det også er fordi jeg har gået og kompenseret for den højre.
   Genoptræningen går godt igen og smerterne fra knoglen er til at holde ud, i hvert fald langt det meste af tiden. Så jeg er ved godt mod, og jeg tror jeg er i de bedste hænder hvad såret angår.
   Tusind tak for din opmuntring.
   Kærlig hilsen Malene

   Slet
 4. Til lykke med fødselsdagen! Og tak for et langt, fint indlæg. Også tak til Simone for de fine billeder af vintergækker og erantis :-)

  Hav nu en dejlig fødselsdag!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Nana.
   Tusind tak.
   Ja, lange indlæg er mit speciale:-) Men til gengæld håber jeg I får noget ud af, at læse dem.
   Nu har jeg ikke haft så meget overskud her i løbet af vinteren, da hofteoperationen ikke er den eneste operation jeg har været igennem. Min læge siger også, at jeg er kommet i reperationsalderen! Det synes jeg nu nok er lidt for tidligt.
   Ja, det er bare så dejligt, når jeg ligger her inde med benene oppe, det meste af tiden, at jeg kan sende ungerne ud og tage billeder. Jeg har kun lige været ude på fliserne og kigge, og det kommer der ikke rigtigt så mange billeder ud af.
   Jeg havde en rigtig dejlig fødselsdag, som blev nydt, næsten, over evne,:-)
   Venlig hilsen Malene

   Slet
 5. Kære Malene. TILLYKKE med fødselsdagen. Og tak for historien om Dorthea. Jeg var ikke klar over historien bag. Satte også løg sidste år, så jeg er spændt på om mine kommer igen. Det er en smuk forårsbebuder.

  Kh
  Lise Lotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Lise Lotte.
   Tusind tak.
   Hvor er det dejligt, at høre, at du kunne lære noget af, at læse med her hos mig.
   Jeg krydser fingre for, at dine løg vil lykkes, og jeg håber stadig mine dukker op i år, selvom jeg blev snydt sidste år. Jeg synes også Dorothealiljer er noget af det yndigste:-)
   Venlig hilsen Malene

   Slet
 6. jamen dog... tillykke med fødselsdagen :) håber at du får en go' dag :) :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Tim.
   Tusind tak.
   Du kan tro jeg havde en dejlig dag.
   Håber det går meget bedre med din hånd igen?
   Ses vi til liljeforedrag i Christiansfeld på mandag? Jeg satser på jeg kan holde ud at side, ved at vi selv slæber en blød kontorstol med til mig:-)
   Kærlig hilsen Malene

   Slet
 7. Stort Tillykke med fødselsdagen! Dejlig indlæg med vid og skønne billeder :)
  Rigtig god bedring, samt ønske om en fortsat god fødselsdag!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Alice.
   Tusind tak.
   Herligt du kunne li' mit indlæg:-)
   Tak. Det går vist lidt bedre, tror jeg i hvert fald selv. Nu er det spændende hvad de siger i Odense i morgen. Jeg havde en rigtig dejlig fødselsdag.
   Venlig hilsen Malene

   Slet
 8. Hej Malene.Også et stort tillykke fra mig.Lidt surt med det operationsar,men du er jo en sej pige så det skal nok gå.Og tak for et fint indlæg om dorthea liljen.Rigtig god dag til dig knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jette.
   Tusind tak for det.
   Ja, det er noget møg, men jeg er sikker på vi får styr på det, så jeg er ved godt mod. Du har ret, jeg betragter også mig selv som en stærk pige. Måske også derfor jeg trods hårde ods rent faktisk er kommet her til, hvor jeg har en okay livskvalitet, godt nok på førtidspension, men alligevel, på trods af de fremtidsudsigter den diagnose jeg også har, stillede mig i udsigt.
   Dejligt du kunne lide historien om Dorothealiljen.
   Jeg havde en rigtig dejlig dag.
   Knus Malene

   Slet
 9. Hej Malene
  Stort tillykke herfra med dagen! Spændende beretning og dejlige blomster :-)
  De bedste ønsker om en rigtig dejlig dag og god bedring,
  Kh Rose

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Rose.
   Tusind tak.
   Herligt at høre, at du syntes det var spændende læsning om Dorothea(liljen). Ja, det er nogle dejlige og yndige forårsbebudere, som ikke bør mangle i forårshaven, synes jeg. Jeg giver dem helt klart et forsøg mere, eller flere.
   Tak, jeg havde en dejlig dag og jeg tror på, at det går i den rigtige retning igen med helbredet:-)
   Kærlig hilsen Malene

   Slet
 10. Dejlig historie om og billeder af de smukke dorthealiljer.
  Tillykke med fødselsdagen Malene, håber du får en dejlig dag :-)
  Træls med det operationssår - god bedring.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Gitte.
   Ja, de er så søde, og historien er både grusom, men også sød.
   Tak, du kan tro jeg havde en dejlig dag, og jeg skal fejres igen på lørdag.
   Ja, det er træls, men lad os nu se hvad de siger, jeg skal til Odense igen i morgen, og så håber jeg de siger det går den rigtige vej.
   Knus

   Slet
 11. Tillykke med fødselsdagen til dig og Sct. Dorothea. Ja så må du virkelig have dorothealiljer i haven Malene, det er da klart!
  Dejlig fortælling om Dorothea. Der fik den gode dommer nok tørt på!
  Herlige gaver der kredser om dine interesser. Ikke dårligt!
  God bedring med dit sår......håber på snarlig heling!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak.
   Sct. Dorothea havde jo ikke fødselsdag den 6. februar, men hun blev halshugget den dato. Men tak alligevel:-) Herligt du nød historien. Og mon ikke den dommer har tabt både øjne, næse og mund, da han fik tilsendt en kurv med blomster. Det ville jeg da i hvert fald nok ha' gjort, hvis jeg havde været ham! Lyder noget usandsynligt, ikke!?!
   Ja, jeg SKAL da ha' Dorothealiljer i haven, og det er da bare rigtig ærgerligt, at det ikke lykkedes i første forsøg. Men så må jeg prøve igen.
   Ja, det var herlige "go'bedring gaver", og der var også havegaver på min fødselsdag:-) Det viser jeg jer hvad var en af de næste dage.
   Jeg tror det går i den rigtige retning med såret, men det kan jeg få at høre i morgen, når jeg skal til kontrol i Odense igen.
   Kærlig hilsen Malene

   Slet
 12. Til lykke med fødselsdagen. Du må forsøge med Dorthea liljer igen.
  God bedring. Det lyder som om du er ved godt mod :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Ulla.
   Tak skal du ha'.
   Ja, jeg vil forsøge lige så længe som det kræver, indtil det lykkes. Jeg tror nu egentligt ikke Dorothealiljer er særligt bøvlede, jeg må vist bare ha' været uheldig.
   Jeg er generelt et optimistisk menneske, og jeg har på ingen måde tabt modet. Jeg føler også jeg kan mærke en lille bedring allerede.
   Venlig hilsen Malene

   Slet
 13. Tillykke med dagen og god bedring herfra.

  Fin fortælling om Dorothea-liljen, som jeg da helt slemt ikke har i haven (sidder lige nu og tænker: "og hvorfor i alverden ikke det, egentlig?!!!!").

  Her er sneen kommet grundigt tilbage - håber du er sluppet, for krykker og sne er ikke den skønneste kombination...

  Dejlig aften fra
  Katinka

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, tak:-)
   Det kan jeg da godt forstå du sidder og tænker. Den må vi da ha':-) Dejlig du kunne li' historien.
   Her var det også helt hvidt i går, på min fødselsdag, da jeg stod op, og der kom også lidt slud i løbet af dagen, men solen stod flot på himlen hele dagen, så det var bare en rigtig flot dag, jeg havde fødselsdag på. Jeg har ikke våget mig så langt ud udenfor, for jeg er jo ikke så sikke til bens. Men har da været ude på fliserne og ud til bilen. Til gengæld kommer foråret først rigtigt, når jeg kan slippe krykkerne igen, så det er timet og tilrettelagt, regner jeg med, så nogenlunde i hvert fald:-)
   Knus Malene

   Slet
 14. Stort tillykke med fødselsdagen, håber du har haft en dejlig dag med din mand og børn, som sikkert har fejret dig på bedste maner. Dejlig historie om Dorothea-liljen, som bare er så sød og smuk i sin vinterdragt. Her kommer den nok først i blomst om nogle uger. Så skal vi i hvert fald se billeder af den. Rigtig god bedring med heling af såret, mon ikke du er i de bedste hænder, når der kommer sygeplejerske hjem til dig.

  kh Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ulla.
   Tak skal du ha'.
   Ja, der blev hygget om mig fra jeg stod op til jeg gik i seng, og jeg havde en virkelig dejlig dag:-)
   Jeg glæder mig til at se billeder af dine Dorothealiljer:-)
   Tak for det, og jeg tror også jeg er i de bedste hænder. I morgen skal jeg til kontrol i Odense igen.
   Kærlig hilsen Malene

   Slet
 15. Tak for sidste. Og tak for dejlig historie om Dorothera . Det er bare så mega træls med det operationssår. Øv altså. Nu begynder vores frøbestilliger og ankomme så nu starter foråret.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Helle.
   Selv tak. Og tusind tak fordi du var med til at give mig en helt fantastisk dejlig dag:-) Jeg glæder mig helt vildt til vi rigtig kommer igang med vores store frøprojekt, og jeg er spændt på at se vores guldkorn på mandag. Jeg glæder mig meget til at komme ud og opleve noget ud af huset, og jeg ELSKER liljer, så jeg glæder mig meget:-)
   Spændende hvad de siger til det møgsår i morgen. Vi snakkes jo ved...dagligt..... mange gange dagligt:-) Det er bare SÅ dejligt.
   Knus og kram

   Slet