Om mig

Mit billede
Jeg hedder Malene og jeg bor i Hjerting ved Rødding, sammen med min mand Jacob, vores lille Isabella, og Camilla og Simone, som jeg har fra mit første ægteskab. Derudover tæller familien også vores Dansk-Svenske gårdhund Molly. Jeg har tidligere prøvet kræfter med en del spændende jobs, jeg har blandt andet været sælger, hjemmehjælper og fængselsbetjent, men i dag er jeg desværre førtidspensionist. Jeg prioriterer mine kræfter på livskvalitet og på min familie, og jeg bruger haven både som genoptræning og til at være meditativ og kreativ i.

tirsdag den 5. november 2013

Til minde om Hanne i havenSlyngrosen Wrams Gunnarstorp.


Vi har lov til at håbe, at Hanne er i Paradisets have nu.

8 kommentarer:

 1. Den er smuk og en farve Hanne jo elskede!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, og det ved jeg.
   Det er den rose jeg indtil videre er gladest for i min have.

   Slet
 2. En rigtig Hanne blomst! Hvis du har lyst er du meget velkommen til (også) at lægge indlægget ind her: http://enlandliggersdagbog.blogspot.dk/2013/11/hvil-i-fred-hanne.html , hvor vi i dag samler alle indlæg til minde om Hanne.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, og det troede jeg allerede jeg havde gjort, så det var godt Helle/Blomsterhatten opdagede, at det ikke var linket det rigtige sted. Jeg havde suport hjælp dagen før, da jeg ikke selv er så god til sådan noget, men man kunne så åbenbart først linke dagen efter.

   Slet
 3. Svar
  1. Hej Anette.
   Tak, det synes jeg også. Den skiller sig ud på den gode måde.

   Slet