Om mig

Mit billede
Jeg hedder Malene og jeg bor i Hjerting ved Rødding, sammen med min mand Jacob, vores lille Isabella, og Camilla og Simone, som jeg har fra mit første ægteskab. Derudover tæller familien også vores Dansk-Svenske gårdhund Molly. Jeg har tidligere prøvet kræfter med en del spændende jobs, jeg har blandt andet været sælger, hjemmehjælper og fængselsbetjent, men i dag er jeg desværre førtidspensionist. Jeg prioriterer mine kræfter på livskvalitet og på min familie, og jeg bruger haven både som genoptræning og til at være meditativ og kreativ i.

tirsdag den 22. december 2015

Ny foderautomat til fuglene


Jeg har fået en ny "Wildlife Garden" foderautomat til havens småfugle fra Hokus Krokus, som er en havebutik på nettet. Hokus krokus har et stort udvalt i alt hvad havehjertet kan begære. 


Foderautomaten er rigtig fin. Den passer lige ind i min romantiske have. Der er plads til 6 liter foder i den, så den er også ret stor, af en foderautomat til fuglefrø at være. 


Med i prisen er også denne stolpe, som er delt i 3 dele når man får den. Det gør ikke noget godt for førstehåndsindtrykket. Heller ikke at stolpen kun er 3,5 x 3,5 cm. Det virker noget klejn. Det havde efter min bedste overbevisning givet en bedre helhedsoplevelse for kunden, hvis man havde solgt foderautomaten uden stolpe!Efter stolpen er samlet, virker den faktisk også lidt skæv!
I den ene ende af stolpen er der et spyd.....


Så den skal vel bankes i jorden med en mukkert?


...... Men det tror vi nu ikke den kan holde til, så vi.... læs Jacob, graver lige et hul til den istedet.


Så er foderautomaten skruet fast på stolpen. Så skal vi have hældt noget foder på...


I denne højde er det lidt besværligt uden at spilde. 


Men så kan man jo øse.... Det er nemlig lidt dumt at stå og spilde på jorden, når Hokus Krokus reklamerer med, at foderautomaten er designet sådan, at foderet ikke havner på jorden. Jeg har placeret foderautomaten i et bed, hvor jeg normalt aldrig har ukrudt, så jeg kan se om den lever op til det de har lovet. 


Så skal taget, eller låget, skrues på....


Den vil ikke rigtig tage ved i gevindet....


Så det tager lige lidt tid. Til gengæld er der jo 6 liter foder i den, så der går læææænge, før jeg skal fylde den op igen. Så står den der. 


Stolpen er jeg ikke begejstret for, men den får en stor, ny stolpe på et senere tidspunkt.


Til gengæld er selve foderautomaten vildt flot og lever til fulde op til mine forventninger. Jeg har placeret foderautomaten her i nærheden af, hvor jeg fodrer fuglene i forvejen. Så er jeg sikker på fuglene finder den, og jeg kan se den indefra.

Wildlife Garden gigant foderautomat - hvid

Kæmpe foderautomat i hvid, der kan indeholde hele 6 liter fuglefrø. 

De små fugle, som ofte foretrækkes i haven, kan let sidde ved et af de 6 vinduer, mens de store fugle har svært ved at sidde der. 

Automaten er designet sådan, at fuglene ikke så let kommer til at spilde på jorden nedenfor. 

Foderautomaten er lavet i pulverlakeret stål med en indsats i vandtæt plastik. 

Fås i flere farver. 

485 kroner. 


Jeg følger op på et senere tidspunkt, om hvordan foderautomaten virker i praksis. Det bliver fx spændende at se om jeg får bøvl med ukrudt under automaten til foråret eller ej.
Foderautomaten blev sat op i går eftermiddags, og i aftes blæste det helt vildt. Det holdt stolpen fint til..... men jeg er alligevel glad for jeg valgte et sted med læ.

3 kommentarer:

  1. Det er en flot foderautomat, men jeg synes, det er mange penge for sådan en.
    Knus Lisbeth

    SvarSlet
  2. Jeg syntes at stedet duvalgte er rigtig fin. Og ja spændende om den holder hvad den lover.

    SvarSlet