Om mig

Mit billede
Jeg hedder Malene og jeg bor i Hjerting ved Rødding, sammen med min mand Jacob, vores lille Isabella, og Camilla og Simone, som jeg har fra mit første ægteskab. Derudover tæller familien også vores Dansk-Svenske gårdhund Molly. Jeg har tidligere prøvet kræfter med en del spændende jobs, jeg har blandt andet været sælger, hjemmehjælper og fængselsbetjent, men i dag er jeg desværre førtidspensionist. Jeg prioriterer mine kræfter på livskvalitet og på min familie, og jeg bruger haven både som genoptræning og til at være meditativ og kreativ i.

tirsdag den 19. februar 2019

Monets Blomsterhave

Et indlæg uden ord. 


Åkanderne følger i næste indlæg, som jeg lover bliver inden længe. 

12 kommentarer:

 1. Næh et indlæg uden ord, men det var dejlige billeder, tak for dem.
  Knus Lisbeth

  PS har du set at jeg har tagget dig på fb, der var en, der ønskede navnet på en osteopat, det vidste jeg, at du kunne klare.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, men jeg kunne ikke svare dig, for linket gik død.
   Jeg bruger en osteopat, som hedder Niels. Han er i Vonsil (Kolding Syd) om tirsdagen og i Vojens resten af ugen.

   Ja, uden ord, for ellers var det aldrig blevet til noget.
   Jeg kæmper fortsat meget med helbredet.

   Slet
 2. Dejlige billeder 😀 Jeg har ellers hørt, at haven ikke skulle være helt så interesant længere, som den har været, men ud fra dine billeder ser den da dejlig ud.
  Med venlig hilsen
  Lene Bedstemorshave

  SvarSlet
  Svar
  1. Den bærer præg af, at den er en museumshave og den mangler sjæl, ligesom den også virker slidt. Jeg undrede mig også over, at man åbenbart ikke har valgt nogle af de store slyng-/klatreroser til de kæmpestore buer. De er jo ikke nyplantede, så jeg mener godt man kunne have forventet, at alle buerne var dækket. Vandhaven var derimod meget mere som håbet. Det viser jeg billeder af en anden dag.
   :-)

   Slet
 3. Åhh så ubeskriveligt smukt og romantisk. Jeg ELSKER det ;)
  Tak for sådan et dejligt indlæg og rigtig god aften

  Masser af knus
  Lone

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lone. Jeg lover jeg skal nok vise den sidste del af haven også, når jeg lige når dertil.
   Knus
   Malene

   Slet
 4. Hei, dit må jeg også en gang...
  Nydelige bilder!

  Klem, Ida

  SvarSlet
 5. Maravilhoso!
  Adorei as imagens.
  Prazer em conhecer seu blog.
  janicce.

  SvarSlet
 6. Jeg nød virkelig dine billeder.
  Måske er oversættelsen ikke særlig god.
  janicce.

  SvarSlet
 7. Oh wow, that looks amazing! I would love to see that garden in person. Welcome to visit my blog, viherrillin.blogspot.fi

  SvarSlet
 8. Der ser dejligt ud, men jeg har nu alligevel valgt at springe haven over på vores tur til sommer. Men rigtigt dejligt var det derfor at se dine fine billeder. Glæder mig til at se billederne fra vandhaven.
  Knus

  SvarSlet
 9. Hej jeg hedder Gudrún Peter Jeg er fra København, men jeg flytter til Waterton Lakes National Park Canada med min mand. Ordene kan ikke forklare, hvor ophidset jeg er for genoprettelsen af ​​mit brudte ægteskab, og nu er min mand helt tilbage efter at have forladt mig og vores børn til en anden kvinde. Vi har været gift i syv år, og i løbet af vores ægteskab har vi haft en serie kampe, der fortsatte os indtil endelig han forlod med mig og vores børn og flyttede til Australien for at være sammen med en anden kvinde. han blokeret betyder alt for kommunikation, at han gør dem ugyldige. Jeg lærte mit liv var forbi, og mine børn underviste, at de aldrig ville se deres far igen. Jeg forsøgte at være stærk kun for mine børn, men jeg kunne ikke kontrollere de smerter, der plagede mit hjerte, jeg blev fortæret af sorg og smerte fordi jeg virkelig elskede ham. Hver dag og nat tænker jeg på ham, og jeg vil altid have ham til at komme tilbage med mig, jeg blev bogstaveligt talt skør og havde brug for en guddommelig intervention, så jeg fortalte alle mine problemer til en af ​​mine venner, der engang havde lignende udfordringer i hende ægteskab liv. Hun henviste mig til et meget stærkt mand navn DrIgbinovia. Hun sagde, at han var den eneste grund til den lykke, hun nyder til denne dag. Drigbinovia kan hjælpe, ødelagte forhold, sagde hun, at jeg var nødt til at sætte ham på prøve. Jeg kontaktede ham på hans e-mail doctorigbinovia93@gmail.com og han gav mig instruktioner om, hvad jeg skal gøre, og det gjorde jeg, så gjorde han en kærlighedstroll for mig. Til min største overraskelse, efter tre uger, ringede min mand mig og fortalte mig, at han savnede os så meget som børnene, jeg var så overrasket, mit hjerte var fyldt af glæde og spænding, og jeg begyndte at skygge mine tårer. Han undskyldte for sin fejl og undskyldte for den smerte, han forårsagede for mig og børnene. Sådan kom han tilbage til os med stor kærlighed og glæde, og fra den dag var vores ægteskab nu stærkere end før. Takket være Drigbinovia er han meget mægtig mand, så jeg besluttede at dele min historie for kvindernes skyld og mænd, der oplevede, hvad der skete. Jeg vil gerne have dig at vide, at der er en løsning. Drigbinovia er løsningen, en sand og kraftfuld spellcaster, der bad om at leve lang tid for at hjælpe kvinder og børn i deres tid af smerte. Og det har også magi til helbredelse af HIV, kræft osv. Eller WhatsApp ham via +2348144480786 GOOD LUCK.

  SvarSlet