Om mig

Mit billede
Jeg hedder Malene og jeg bor i Hjerting ved Rødding, sammen med min mand Jacob, vores lille Isabella, og Camilla og Simone, som jeg har fra mit første ægteskab. Derudover tæller familien også vores Dansk-Svenske gårdhund Molly. Jeg har tidligere prøvet kræfter med en del spændende jobs, jeg har blandt andet været sælger, hjemmehjælper og fængselsbetjent, men i dag er jeg desværre førtidspensionist. Jeg prioriterer mine kræfter på livskvalitet og på min familie, og jeg bruger haven både som genoptræning og til at være meditativ og kreativ i.

tirsdag den 19. februar 2019

Monets Blomsterhave

Et indlæg uden ord. 


Åkanderne følger i næste indlæg, som jeg lover bliver inden længe. 

24 kommentarer:

 1. Næh et indlæg uden ord, men det var dejlige billeder, tak for dem.
  Knus Lisbeth

  PS har du set at jeg har tagget dig på fb, der var en, der ønskede navnet på en osteopat, det vidste jeg, at du kunne klare.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, men jeg kunne ikke svare dig, for linket gik død.
   Jeg bruger en osteopat, som hedder Niels. Han er i Vonsil (Kolding Syd) om tirsdagen og i Vojens resten af ugen.

   Ja, uden ord, for ellers var det aldrig blevet til noget.
   Jeg kæmper fortsat meget med helbredet.

   Slet
 2. Dejlige billeder 😀 Jeg har ellers hørt, at haven ikke skulle være helt så interesant længere, som den har været, men ud fra dine billeder ser den da dejlig ud.
  Med venlig hilsen
  Lene Bedstemorshave

  SvarSlet
  Svar
  1. Den bærer præg af, at den er en museumshave og den mangler sjæl, ligesom den også virker slidt. Jeg undrede mig også over, at man åbenbart ikke har valgt nogle af de store slyng-/klatreroser til de kæmpestore buer. De er jo ikke nyplantede, så jeg mener godt man kunne have forventet, at alle buerne var dækket. Vandhaven var derimod meget mere som håbet. Det viser jeg billeder af en anden dag.
   :-)

   Slet
 3. Åhh så ubeskriveligt smukt og romantisk. Jeg ELSKER det ;)
  Tak for sådan et dejligt indlæg og rigtig god aften

  Masser af knus
  Lone

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lone. Jeg lover jeg skal nok vise den sidste del af haven også, når jeg lige når dertil.
   Knus
   Malene

   Slet
 4. Hei, dit må jeg også en gang...
  Nydelige bilder!

  Klem, Ida

  SvarSlet
 5. Maravilhoso!
  Adorei as imagens.
  Prazer em conhecer seu blog.
  janicce.

  SvarSlet
 6. Jeg nød virkelig dine billeder.
  Måske er oversættelsen ikke særlig god.
  janicce.

  SvarSlet
 7. Oh wow, that looks amazing! I would love to see that garden in person. Welcome to visit my blog, viherrillin.blogspot.fi

  SvarSlet
 8. Der ser dejligt ud, men jeg har nu alligevel valgt at springe haven over på vores tur til sommer. Men rigtigt dejligt var det derfor at se dine fine billeder. Glæder mig til at se billederne fra vandhaven.
  Knus

  SvarSlet
 9. Hej jeg hedder Gudrún Peter Jeg er fra København, men jeg flytter til Waterton Lakes National Park Canada med min mand. Ordene kan ikke forklare, hvor ophidset jeg er for genoprettelsen af ​​mit brudte ægteskab, og nu er min mand helt tilbage efter at have forladt mig og vores børn til en anden kvinde. Vi har været gift i syv år, og i løbet af vores ægteskab har vi haft en serie kampe, der fortsatte os indtil endelig han forlod med mig og vores børn og flyttede til Australien for at være sammen med en anden kvinde. han blokeret betyder alt for kommunikation, at han gør dem ugyldige. Jeg lærte mit liv var forbi, og mine børn underviste, at de aldrig ville se deres far igen. Jeg forsøgte at være stærk kun for mine børn, men jeg kunne ikke kontrollere de smerter, der plagede mit hjerte, jeg blev fortæret af sorg og smerte fordi jeg virkelig elskede ham. Hver dag og nat tænker jeg på ham, og jeg vil altid have ham til at komme tilbage med mig, jeg blev bogstaveligt talt skør og havde brug for en guddommelig intervention, så jeg fortalte alle mine problemer til en af ​​mine venner, der engang havde lignende udfordringer i hende ægteskab liv. Hun henviste mig til et meget stærkt mand navn DrIgbinovia. Hun sagde, at han var den eneste grund til den lykke, hun nyder til denne dag. Drigbinovia kan hjælpe, ødelagte forhold, sagde hun, at jeg var nødt til at sætte ham på prøve. Jeg kontaktede ham på hans e-mail doctorigbinovia93@gmail.com og han gav mig instruktioner om, hvad jeg skal gøre, og det gjorde jeg, så gjorde han en kærlighedstroll for mig. Til min største overraskelse, efter tre uger, ringede min mand mig og fortalte mig, at han savnede os så meget som børnene, jeg var så overrasket, mit hjerte var fyldt af glæde og spænding, og jeg begyndte at skygge mine tårer. Han undskyldte for sin fejl og undskyldte for den smerte, han forårsagede for mig og børnene. Sådan kom han tilbage til os med stor kærlighed og glæde, og fra den dag var vores ægteskab nu stærkere end før. Takket være Drigbinovia er han meget mægtig mand, så jeg besluttede at dele min historie for kvindernes skyld og mænd, der oplevede, hvad der skete. Jeg vil gerne have dig at vide, at der er en løsning. Drigbinovia er løsningen, en sand og kraftfuld spellcaster, der bad om at leve lang tid for at hjælpe kvinder og børn i deres tid af smerte. Og det har også magi til helbredelse af HIV, kræft osv. Eller WhatsApp ham via +2348144480786 GOOD LUCK.

  SvarSlet
 10. Den, der læser dette vidnesbyrd i dag, skulle fejre med mig og min familie, fordi det hele startede som en vittighed for nogle mennesker, og andre sagde, at det var umuligt. Jeg hedder Eva Hovmand Skjøtt og er fra Hadbjerg, Arhus, Danmark, men jeg flytter til København med min mand. Jeg er heldigvis gift med to børn og en dejlig mand. Der skete noget forfærdeligt med min familie, jeg blev kræftpatient, og min mand tog børnene væk og forlod huset, fordi jeg ikke kunne passe godt på mig selv og familien. Det lykkedes mig i ni år, ingen mand at støtte mig til at passe godt på mig. Jeg prøver at sende en testmeddelelse til min mand, men hun forhindrer mig i at tale med ham. Jeg prøver at tale med hans ven og hans familie, men jeg ved stadig, at nogen kunne hjælpe mig, og jeg har sendt anmodningen senere til så mange virksomheder, men stadig Ring ikke til mig, indtil en trofast dag kommer, som jeg aldrig vil glemme i mit liv . Da jeg mødte en gammel ven af ​​mig, som jeg forklarede alle mine vanskeligheder, og hun fortalte mig om en fantastisk mand, der hjalp hende med at få et godt job hos Coca cola-selskabet, og han fortalte mig, at det var en caster-charme, men jeg er en person, der aldrig tror på fortryllelse, men jeg besluttede at prøve det, og jeg kontaktede ham via doctorosagiede75@gmail.com. Han instruerede mig og viste mig, hvad jeg skulle gøre i disse tre dage efter lanceringen af ​​trylleformularen. Jeg fulgte alle instruktionerne og gjorde, hvad han bad mig om at gøre godt. Drosagiede sørg for, at alt gik godt, og min mand ville se mig igen efter det vidunderlige arbejde Drosagiede. Min mand ringer til mig med et ukendt nummer og undskyldte, og han fortalte mig, at han virkelig savner mig, og at min mand kom hjem med børnene. Og efter to dage kaldes et firma, som jeg har sendt mit takkebrev, nu er jeg den eksemplariske virksomhedschef her i USA. Jeg anbefaler, at hvis du har problemer med at komme tilbage din eks eller helbrede dig for sygdomme som hiv og kræft, så send en besked til denne e-mail: doctorosagiede75@gmail.com eller whatsapp +2349014523836 og du får det bedste resultat. Tag ting for givet, og det vil blive taget væk fra dig. Jeg ønsker dig det bedste.

  SvarSlet
 11. "This is really interesting, you are such a great blogger. Visit Royal Digitech for creative and professional website design and Digital Marketing in Sirsa
  and Also get Digital Marketing Course in Sirsa
  "

  SvarSlet
 12. "Thanks for provide great informatic and looking beautiful blog, really nice required information & the things i never imagined and i would request, wright more blog and blog post like that for us. Thanks you once agian

  Free Classified in India"

  SvarSlet
 13. Er virkelig taknemmelig og taknemmelig for, hvad dr uduebor har gjort for mig og min familie med, er urter, jeg har lidt af hiv i godt tre år uden nogen løsning, sygdommene tog næsten livet af mig og fordi jeg var ude af stand til at arbejde, og jeg mistede også mange penge til medicin, men en trofast dag, da jeg gik på nettet, mødte jeg mange vidnesbyrd om denne store mand, så jeg besluttede at prøve det, og Gud være den ære, han gjorde det. Hvis du har brug for hans hjælp, eller du også ønsker at blive helbredt, lige som jeg fik min, så send ham en e-mail nedenfor (dr.uduebor@gmail.com), du kan også whatsappe ham på +2349044159370 og få din healing. Han har kur mod andre dødelige sygdomme som Herpes, 1)Hiv/Aids                      2) STD 3) Hepatitis  4) Kræft5) COVID 19 VIRUS6) Brudt ægteskab 7) Han kan stadig gøre det for dig, når han leder efter et barn.

  SvarSlet
 14. Build your Careers in music & performing arts With Music Meleti. You can consider jobs like an Educator, Music Arranger, Music and Arts Journalist, Blogger, Music Production, or composer. You may also join some companies who make music or films, advertisements and need Musicians.

  SvarSlet
 15. Interesting and legit breaking news provided by you on a daily basis in Hindi THENEWSMUZZLE- AAJ KI SABHI TAZA KHABRE HINDI MEIN makes reading news really easy and understandable. Apart from legit we are also able to get news really fast on your page. Keep growing like this and continue to provide us with good quality articles on day to day affairs. Apart from this you can also read all the news in simple Hindi THE NEWS MUZZLE- DESH DUNIYA KI TAZA KHABRE HINDI ME language that can be understood easily and can keep you up to date.

  SvarSlet
 16. Reading news was quite boring earlier but reading it from your website is interesting and time saving because you provide it in a very confined way. You can also check my website FASTHARYANANEWS - HARYANA KI TAZA KHABRE HINDI ME for fast Haryana news that it provides you with Legitd information in a very specified manner. Apart from this you canFAST also read all the news HARYANA NEWS - HARYANA K SATH DESH DUNIYA KI TAZA KHABRE HINDI MEIN in simple Hindi language that can be understood easily and can keep you up to date.

  SvarSlet
 17. Reading news was quite boring earlier but reading it from your website is interesting and time saving because you provide it in a very confined way. You can also check my website for INDIA NEWS AGENCY that it provides you with Legitd information in a very specified manner. Apart from this you can also read all the news in simple Hindi language that can be understood easily and can keep you up to date.

  SvarSlet
 18. Thanks for provide great informatic and looking beautiful blog, really nice required information & the things i never imagined and i would request, wright more blog and blog post like that for us. The information given by you is very beneficial for us. Our website INDIA NEWS AGENCY post LATEST NEWS IN HINDI . The latest news of the country and the world is first delivered to you. If you want to read LATEST NEWS in hINDI then definitely VISIT OUR WEBSITE .

  SvarSlet
 19. The information given by you is very beneficial for us.It is very easy to read and understandable. If you are looking to get an MUSIC CERTIFICATE PROGRAM ONLINE you have reached the right place. It’s as simple as logging on to Music Meléti site and searching for the course that meets your need. Browse through the course content and look at the educator profile and video. You will find PROFESSIONAL COURSES IN MUSIC AND PERFORMING ARTS listed on the platform. Choose what suits your need but if you are confused we provide COACHING AND MENTORING IN MUSIC & PERFORMING ARTS, so reach out to us. We also provide HANDHOLDING FOR ADMISSION IN MUSIC AND PERFORMING ARTS course selection. Once the confusion is sorted simply pay and confirm your participation to our Music Certification Program Online. Many Professional Courses in Music and Professional Courses in Performing Arts are available through Music Meléti.

  SvarSlet