Om mig

Mit billede
Jeg hedder Malene og jeg bor i Hjerting ved Rødding, sammen med min mand Jacob, vores lille Isabella, og Camilla og Simone, som jeg har fra mit første ægteskab. Derudover tæller familien også vores Dansk-Svenske gårdhund Molly. Jeg har tidligere prøvet kræfter med en del spændende jobs, jeg har blandt andet været sælger, hjemmehjælper og fængselsbetjent, men i dag er jeg desværre førtidspensionist. Jeg prioriterer mine kræfter på livskvalitet og på min familie, og jeg bruger haven både som genoptræning og til at være meditativ og kreativ i.

tirsdag den 19. februar 2019

Monets Blomsterhave

Et indlæg uden ord. 


Åkanderne følger i næste indlæg, som jeg lover bliver inden længe. 

22 kommentarer:

 1. Næh et indlæg uden ord, men det var dejlige billeder, tak for dem.
  Knus Lisbeth

  PS har du set at jeg har tagget dig på fb, der var en, der ønskede navnet på en osteopat, det vidste jeg, at du kunne klare.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, men jeg kunne ikke svare dig, for linket gik død.
   Jeg bruger en osteopat, som hedder Niels. Han er i Vonsil (Kolding Syd) om tirsdagen og i Vojens resten af ugen.

   Ja, uden ord, for ellers var det aldrig blevet til noget.
   Jeg kæmper fortsat meget med helbredet.

   Slet
 2. Dejlige billeder 😀 Jeg har ellers hørt, at haven ikke skulle være helt så interesant længere, som den har været, men ud fra dine billeder ser den da dejlig ud.
  Med venlig hilsen
  Lene Bedstemorshave

  SvarSlet
  Svar
  1. Den bærer præg af, at den er en museumshave og den mangler sjæl, ligesom den også virker slidt. Jeg undrede mig også over, at man åbenbart ikke har valgt nogle af de store slyng-/klatreroser til de kæmpestore buer. De er jo ikke nyplantede, så jeg mener godt man kunne have forventet, at alle buerne var dækket. Vandhaven var derimod meget mere som håbet. Det viser jeg billeder af en anden dag.
   :-)

   Slet
 3. Åhh så ubeskriveligt smukt og romantisk. Jeg ELSKER det ;)
  Tak for sådan et dejligt indlæg og rigtig god aften

  Masser af knus
  Lone

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lone. Jeg lover jeg skal nok vise den sidste del af haven også, når jeg lige når dertil.
   Knus
   Malene

   Slet
 4. Hei, dit må jeg også en gang...
  Nydelige bilder!

  Klem, Ida

  SvarSlet
 5. Maravilhoso!
  Adorei as imagens.
  Prazer em conhecer seu blog.
  janicce.

  SvarSlet
 6. Jeg nød virkelig dine billeder.
  Måske er oversættelsen ikke særlig god.
  janicce.

  SvarSlet
 7. Oh wow, that looks amazing! I would love to see that garden in person. Welcome to visit my blog, viherrillin.blogspot.fi

  SvarSlet
 8. Der ser dejligt ud, men jeg har nu alligevel valgt at springe haven over på vores tur til sommer. Men rigtigt dejligt var det derfor at se dine fine billeder. Glæder mig til at se billederne fra vandhaven.
  Knus

  SvarSlet
 9. Hej jeg hedder Gudrún Peter Jeg er fra København, men jeg flytter til Waterton Lakes National Park Canada med min mand. Ordene kan ikke forklare, hvor ophidset jeg er for genoprettelsen af ​​mit brudte ægteskab, og nu er min mand helt tilbage efter at have forladt mig og vores børn til en anden kvinde. Vi har været gift i syv år, og i løbet af vores ægteskab har vi haft en serie kampe, der fortsatte os indtil endelig han forlod med mig og vores børn og flyttede til Australien for at være sammen med en anden kvinde. han blokeret betyder alt for kommunikation, at han gør dem ugyldige. Jeg lærte mit liv var forbi, og mine børn underviste, at de aldrig ville se deres far igen. Jeg forsøgte at være stærk kun for mine børn, men jeg kunne ikke kontrollere de smerter, der plagede mit hjerte, jeg blev fortæret af sorg og smerte fordi jeg virkelig elskede ham. Hver dag og nat tænker jeg på ham, og jeg vil altid have ham til at komme tilbage med mig, jeg blev bogstaveligt talt skør og havde brug for en guddommelig intervention, så jeg fortalte alle mine problemer til en af ​​mine venner, der engang havde lignende udfordringer i hende ægteskab liv. Hun henviste mig til et meget stærkt mand navn DrIgbinovia. Hun sagde, at han var den eneste grund til den lykke, hun nyder til denne dag. Drigbinovia kan hjælpe, ødelagte forhold, sagde hun, at jeg var nødt til at sætte ham på prøve. Jeg kontaktede ham på hans e-mail doctorigbinovia93@gmail.com og han gav mig instruktioner om, hvad jeg skal gøre, og det gjorde jeg, så gjorde han en kærlighedstroll for mig. Til min største overraskelse, efter tre uger, ringede min mand mig og fortalte mig, at han savnede os så meget som børnene, jeg var så overrasket, mit hjerte var fyldt af glæde og spænding, og jeg begyndte at skygge mine tårer. Han undskyldte for sin fejl og undskyldte for den smerte, han forårsagede for mig og børnene. Sådan kom han tilbage til os med stor kærlighed og glæde, og fra den dag var vores ægteskab nu stærkere end før. Takket være Drigbinovia er han meget mægtig mand, så jeg besluttede at dele min historie for kvindernes skyld og mænd, der oplevede, hvad der skete. Jeg vil gerne have dig at vide, at der er en løsning. Drigbinovia er løsningen, en sand og kraftfuld spellcaster, der bad om at leve lang tid for at hjælpe kvinder og børn i deres tid af smerte. Og det har også magi til helbredelse af HIV, kræft osv. Eller WhatsApp ham via +2348144480786 GOOD LUCK.

  SvarSlet
 10. Den, der læser dette vidnesbyrd i dag, skulle fejre med mig og min familie, fordi det hele startede som en vittighed for nogle mennesker, og andre sagde, at det var umuligt. Jeg hedder Eva Hovmand Skjøtt og er fra Hadbjerg, Arhus, Danmark, men jeg flytter til København med min mand. Jeg er heldigvis gift med to børn og en dejlig mand. Der skete noget forfærdeligt med min familie, jeg blev kræftpatient, og min mand tog børnene væk og forlod huset, fordi jeg ikke kunne passe godt på mig selv og familien. Det lykkedes mig i ni år, ingen mand at støtte mig til at passe godt på mig. Jeg prøver at sende en testmeddelelse til min mand, men hun forhindrer mig i at tale med ham. Jeg prøver at tale med hans ven og hans familie, men jeg ved stadig, at nogen kunne hjælpe mig, og jeg har sendt anmodningen senere til så mange virksomheder, men stadig Ring ikke til mig, indtil en trofast dag kommer, som jeg aldrig vil glemme i mit liv . Da jeg mødte en gammel ven af ​​mig, som jeg forklarede alle mine vanskeligheder, og hun fortalte mig om en fantastisk mand, der hjalp hende med at få et godt job hos Coca cola-selskabet, og han fortalte mig, at det var en caster-charme, men jeg er en person, der aldrig tror på fortryllelse, men jeg besluttede at prøve det, og jeg kontaktede ham via doctorosagiede75@gmail.com. Han instruerede mig og viste mig, hvad jeg skulle gøre i disse tre dage efter lanceringen af ​​trylleformularen. Jeg fulgte alle instruktionerne og gjorde, hvad han bad mig om at gøre godt. Drosagiede sørg for, at alt gik godt, og min mand ville se mig igen efter det vidunderlige arbejde Drosagiede. Min mand ringer til mig med et ukendt nummer og undskyldte, og han fortalte mig, at han virkelig savner mig, og at min mand kom hjem med børnene. Og efter to dage kaldes et firma, som jeg har sendt mit takkebrev, nu er jeg den eksemplariske virksomhedschef her i USA. Jeg anbefaler, at hvis du har problemer med at komme tilbage din eks eller helbrede dig for sygdomme som hiv og kræft, så send en besked til denne e-mail: doctorosagiede75@gmail.com eller whatsapp +2349014523836 og du får det bedste resultat. Tag ting for givet, og det vil blive taget væk fra dig. Jeg ønsker dig det bedste.

  SvarSlet
 11. "This is really interesting, you are such a great blogger. Visit Royal Digitech for creative and professional website design and Digital Marketing in Sirsa
  and Also get Digital Marketing Course in Sirsa
  "

  SvarSlet
 12. Er virkelig taknemmelig og taknemmelig for, hvad dr uduebor har gjort for mig og min familie med, er urter, jeg har lidt af hiv i godt tre år uden nogen løsning, sygdommene tog næsten livet af mig og fordi jeg var ude af stand til at arbejde, og jeg mistede også mange penge til medicin, men en trofast dag, da jeg gik på nettet, mødte jeg mange vidnesbyrd om denne store mand, så jeg besluttede at prøve det, og Gud være den ære, han gjorde det. Hvis du har brug for hans hjælp, eller du også ønsker at blive helbredt, lige som jeg fik min, så send ham en e-mail nedenfor (dr.uduebor@gmail.com), du kan også whatsappe ham på +2349044159370 og få din healing. Han har kur mod andre dødelige sygdomme som Herpes, 1)Hiv/Aids                      2) STD 3) Hepatitis  4) Kræft5) COVID 19 VIRUS6) Brudt ægteskab 7) Han kan stadig gøre det for dig, når han leder efter et barn.

  SvarSlet
 13. Reading news was quite boring earlier but reading it from your website is interesting and time saving because you provide it in a very confined way. You can also check my website FASTHARYANANEWS - HARYANA KI TAZA KHABRE HINDI ME for fast Haryana news that it provides you with Legitd information in a very specified manner. Apart from this you canFAST also read all the news HARYANA NEWS - HARYANA K SATH DESH DUNIYA KI TAZA KHABRE HINDI MEIN in simple Hindi language that can be understood easily and can keep you up to date.

  SvarSlet
 14. Thanks for provide great informatic and looking beautiful blog, really nice required information & the things i never imagined and i would request, wright more blog and blog post like that for us. The information given by you is very beneficial for us. Our website INDIA NEWS AGENCY post LATEST NEWS IN HINDI . The latest news of the country and the world is first delivered to you. If you want to read LATEST NEWS in hINDI then definitely VISIT OUR WEBSITE .

  SvarSlet
 15. Jeg er her også værdsætter DR WALEs gode arbejde. Da jeg troede, det var forbi i mit liv, var det, da denne store mand ved navn DR WALE kom mig til undsætning. Jeg havde alvorlige problemer med min mand, at han indgiver et skilsmissebrev, der fortæller mig, at han vil skilles fra mig. Det får mig til at miste noget fokus på min arbejdsplads, hvilket gjorde, at min chef gav mig et fyrebrev, og det bliver værre for mig. Ikke før i dag fortalte en god ven af mig, hvordan DR WALE hjalp hende med hendes problem. Så jeg tog modet til at kontakte DR WALE og fortalte ham alt. Det eneste, han gjorde for mig, var, at han kastede en trylleformular til mig, der gjorde, at min mand aldrig blev skilt fra mig igen, og min chef på arbejdet ringede tilbage for at begynde at arbejde igen. nu bor jeg og min mand begge lykkeligt sammen. Du kan kontakte DR WALE på WhatsApp/Viber +2347054019402 ELLER
  drwalespellhome@gmail.com

  SvarSlet
 16. EFFEKTIV OG KRAFTIG KÆRLIGHEDSTAVELSER DR WALE
  Jeg er blevet afvist af min mand efter fem(5) års ægteskab, bare fordi en anden kvinde havde en trylleformular på ham, og han lod mig og barnet lide. en dag, da jeg læste gennem nettet, så jeg et indlæg om, hvordan denne trylleformular på denne WHATSAPP +2347054019502 har hjulpet en kvinde med at få sin mand tilbage, og jeg gav ham et svar på hans WHATSAPP, og han fortalte mig, at en kvinde havde en besværgelse om min mand, og han fortalte mig, at han vil hjælpe mig, og efter nogle dage vil jeg have min mand tilbage. Jeg troede på ham, og i dag er jeg glad for at lade jer alle vide, at denne trylleformular har magten til at bringe elskere tilbage. fordi jeg nu er glad for min mand. Tak for DR WALE. Nå ham på WhatsApp/Viber-nummer: +2347054019402 eller e-mail: drwalespellhome@gmail.com Tak DR WALE. Må dine guder altid belønne dig for dit gode.

  SvarSlet
 17. Jeg tog næsten mit liv på grund af min mand, der forlod mig og stoppede med at vælge mine opkald. Han sagde, at han ikke elsker mig længere, jeg prøvede at tigge ham, men han vil ikke svare mig, før vi havde en kamp og slog op i seks måneder, hvorefter jeg indser, at jeg ikke kan tage af sted uden ham. Jeg prøvede alt muligt for at få ham tilbage, men det lykkedes ikke. indtil jeg stødte på denne mand kaldet DR WALE online, kontaktede jeg ham og fortalte ham alt, hvad der er sket mellem mig og min mand, før vi gik fra hinanden. Han spurgte mig ikke alt for bange for, at alt bliver godt igen. han fortalte mig at betale for genstande, som han ville bruge til at forberede kærlighedsformularen til mig, og jeg betalte og fulgte alle råd og instruktioner, han gav mig. Efter at have hjulpet mig med at kaste en kærlighedsbesværgelse og se, kom min mand tilbage inden for en uge. bad mig om tilgivelse, jeg var så overrasket over, at besværgelser som DR WALE stadig eksisterer. Hvis nogen her har brug for hjælp, med al oprigtighed, kontakt DR WALE i dag via WhatsApp/Viber: +2347054019402 eller e-mail: drwalespellhome@gmail.com
  du er faktisk den bedste DR WALE tak fordi du gjorde mit hjem til et lykkeligt hjem igen. Jeg kan aldrig stoppe med at tale om dig sir. hans er virkelig en fantastisk mand, du kan kontakte ham for løsning af enhver form for problemer som
  (én) lotteriformidling
  (to) ex tilbage
  (tre) bliver gravid
  (fire) kur mod enhver form for sygdom, sygdom og infektion
  Og mange andre kontakter denne store mand i dag og får din
  Problemer løst 100%

  SvarSlet
 18. Jeg er her for at lave en anmeldelse af, hvordan DR WALE hjalp mig med at ordne mit ægteskab, og også til dem derude, der søger hjælp og råd om, hvordan du redder dit ødelagte ægteskab eller forhold, for et par måneder siden havde jeg problemer med min mand, jeg bemærkede han har haft en affære med en anden ung dame på hans arbejdsplads. Jeg konfronterede ham, men han blev vred og sagde til mit ansigt, at det er sandt, som om det ikke var nok, gik han videre ved at fortælle mig, at han ikke elsker mig længere at han ville skilles, jeg var for knust og forvirret, jeg tryglede ham om, at jeg ikke ville skilles, men han insisterede, før da havde jeg hørt om DR WALE, mens jeg surfede på internettet, hvordan han plejede at hjælpe folk med brudte ægteskaber og forhold, jeg tænkte på det, og jeg besluttede at kontakte ham, han lover at få et smil på mit ansigt igen, jeg fulgte hans instruktioner og inden for nogle uger blev jeg så overrasket over at se min mand knæle foran mig og undskylde for det han havde sagt om skilsmissen, det er noget jeg aldrig havde forventet, jeg takker DR WALE for det han har gjort for mig, lever nu lykkeligt med min mand og han er holdt op med at se den anden kvinde. Venligst, hvis du har problemer som dette, råder jeg dig til at kontakte DR WALE, han kan også hjælpe dig. via WhatsApp/Viber: +2347054019402 ELLER E-mail: drwalespellhome@gmail.com

  SvarSlet
 19. Jeg kan ikke glemme, hvordan DR WALE hjalp mig med at genoprette mit ægteskab efter ni måneders adskillelse med min kone på grund af skænderier, og hun rejste og aldrig vendte tilbage til mig, jeg gjorde så meget for at få hende tilbage, men intet lykkedes ikke før Jeg så en kommentar online, da nogen vidnede om, hvordan DR WALE hjalp hende med at få sin mand tilbage, og det var sådan, jeg kontaktede ham gennem hans WhatsApp, og efter at have skrevet mit problem ud forsikrede han mig om, at han vil hjælpe mig med at komme tilbage til min kone inden for få dage efter at have kastet kærlighedsformularen, og efter at han havde fortryllet, kom min kone hjem og tryglede, at hun var meget ked af det i dag, jeg er tilbage med min kone, og vi er begge glade og bor sammen igen. Jeg ved, at der er mange mennesker derude, der ønsker at få deres kærlighed tilbage, kontakt venligst DR WALE, for han er det perfekte svar på dit problem, hans kontaktoplysninger er: WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 eller drwalespellhome@gmail.com

  SvarSlet