Om mig

Mit billede
Jeg hedder Malene og jeg bor i Hjerting ved Rødding, sammen med min mand Jacob, vores lille Isabella, og Camilla og Simone, som jeg har fra mit første ægteskab. Derudover tæller familien også vores Dansk-Svenske gårdhund Molly. Jeg har tidligere prøvet kræfter med en del spændende jobs, jeg har blandt andet været sælger, hjemmehjælper og fængselsbetjent, men i dag er jeg desværre førtidspensionist. Jeg prioriterer mine kræfter på livskvalitet og på min familie, og jeg bruger haven både som genoptræning og til at være meditativ og kreativ i.

onsdag den 14. juni 2017

Blogtræf på CPH og gratis entré

Du INVITERES til, at deltage onsdag d. 21. juni på åbningsdaget til Årets Havefest CPH GARDEN i Valbyparken.

Haveselskabet kan desværre ikke finde en mailadresse til alle os havebloggere, da det ikke er os allesammen, der har valgt, at have en offentlig mailadresse på vores blog. Derfor forsøger jeg, at videregive beskeden til alle via min blog. Hjælp meget gerne med, at dele budskabet, så flest muligt opdager, at de har mulighed for, at komme GRATIS til CPH onsdag incl. blogtræf.

Jeg kommer, (sammen med Helle/Blomsterhatten). Ses vi?Billedresultat for cph garden

Kære Haveblogger
Du inviteres til at deltage onsdag d. 21. juni kl 14 på åbningsdagen til Årets Havefest CPH GARDEN i Valbyparken. Haveglæden er i fokus, når Haveselskabet sammen med Silvan inviterer til CPH GARDEN - Danmarks første, store haveshow. Med et bugnende program med otte store showhaver, 12 mindre udstillingshaver, mere end 100 udstillere og en lang række arbejdende værksteder og foredrag kan du opleve det ypperste inden for nordisk havetradition.

Havebloggertræf kl. 15.30 ved Presseteltet Vi vil rigtig gerne samle alle havebloggere kl. 15.30 ved Presseteltet. Så har vi mulighed for lige at mødes og hilse på hinanden, og I vil få udleveret et armbånd, der giver adgang til VIP-teltet.

Billedresultat for cph garden

Efterfølgende er der kl. 16.00 Award Show og kl. 16.20 afholder Fachion Design Akademiet modeshow med havetøj til kvinder. Kl. 17.00 besøger vi showhaven ”Vild og vidunderlig urban oase” designet af Dorthe Kvist. Her er der mulighed for at høre om Dorthe Kvist´s idéer og tanker bag hendes showhave. Hele programmet for CPH GARDEN finder I på www.haveselskabet.dk.

Send venligst besked, om du kan komme til bloggertræf på CPH GARDEN på en mail til Anna Marie Hillebro Nielsen på mail: am@hillebro.com senest torsdag d. 15. juni.

Glæder os til vi ses!

Mange Havehilsner fra Haveselskabet


Cph Garden præsenteres i samarbejde med Billedresultat for cph garden


17 kommentarer:

 1. Hej Malene
  Fint at du gør opmærksom på det, jeg har ikke tænkt på at gøre andre opmærksomme på det, men nu har du jo gjort det.
  Knus

  SvarSlet
 2. Jeg har også fået invitationen selv, men kan desværre ikke deltage.
  knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ulla.
   Nej, for de er desværre meget sent ude. Det har jeg påtalt for hende Anna Marie, og hun har lovet, at tage det med til evaluering. Så forhåbentligt får flere muligheden til næste år.
   Knus
   Malene

   Slet
 3. Jeg har også fået invitationen, men det var ikke gået op for mig, at der var gratis entre? Det, synes jeg ikke, fremgår af min invitation eller teksten herover?? Hvis det er tilfældet, så er det godt træls, at man har købt billet for længe siden.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Åse.
   Det er også svært at læse, men jeg har stillet spørgsmål, og derfor tør jeg godt gøre opmærksom på det.
   Vi skal melde os til via mail til Anne Marie, og så skal vi sige vores navn og blognavn, når vi kommer. Så får vi et armbånd på, som giver adgang til det hele incl. VIP teltet, hvad det så end indebærer?!
   Knus
   Malene

   Slet
 4. Ja og billetten kan ikke refunderes så de er lidt langsomme derover. Både Malene og jeg har også begge købt billetter. Så vi prøver at sælge dem, men nok ikke det nemmeste projekt. De er noget sent ude med dette tilbud.
  Så er spændt på hvor mange der kan mødes.
  Håber da der kommer nogen
  Hilsen Helle

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Helle.
   Nej, det er lidt træls, at vi har brugt så mange penge på billetter, når de så bagefter kommer og inviterer os gratis ind. De burde jo have inviteret os, samtidig med de frigav billetsalget.
   Ja, mon ikke der kommer nogen. Vi kunne jo bare være blevet mange flere.
   Glæder mig nu alligevel. Og dejligt vi to kan dele denne haveoplevelse også.
   Knus
   Malene

   Slet
 5. Jeg har også tænkt mig at deltage men var så sandelig også forvirret omkring billet. Han skrevet til Hende Anna Marie og spurgt om jeg skal købe billet men hun har ikke svaret endnu.
  Glæder mig meget, det bliver så skønt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Vibe.
   Nej, det skal du ikke. Jeg har fået svar af Anna Marie og det er en invitation incl. gratis entré. Når du har meldt dig til ved Anna Marie, skal du blot sige dit navn og dit blognavn ved indgangen, så kommer du ind med et armbånd på.
   Glæder mig til at hilse på dig. Du er ny for mig.
   Knus
   Malene

   Slet
 6. Og mig har de IKKE skrevet til.... hvorfor mon ???? (total griner)...

  SvarSlet
  Svar
  1. hø, hø, Tim :) Men du vil jo heller ikke derover alligevel, forstod jeg :)

   Slet
 7. jeps... det sagde jeg, but never say never... , jeg er stadig i tænkeboksen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Så håber jeg da du kommer Tim. Kom nu ud af den tænkeboks!!!

   Slet
  2. Hej Tim.
   Dejligt du er kommet ud af din tænkeboks, og rigtig dejligt, at du kommer.
   Og også Vivi og Hans Jørgen. Det er så dejligt, med nogle kendte ansigter.
   Glæder mig til vi ses.
   Knus
   Malene

   Slet
 8. Jeg siger, det er sku en ommer :o) de er noget sent ude. Jeg har købt billet, godt nok til om fredagen. De skulle måske have haft inviteret alle bloggere med valgfri dag og så været lidt tidligere ude....lige som da de inviterede nogen til Egeskov :o)
  Det andet der lugter lidt af hovsa.
  Undskyld mit sure opstød, det ligner ellers ikke mig :o))))

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Linda.
   Tusind tak for sidst.
   Ja, det har jeg som sagt også gjort hende opmærksom på, så mon ikke de gør det bedre til næste år. Hun har i hvert fald fået tingene at vide, da jeg har givet en konstruktiv feedback...... også med hensyn til Egeskov!
   Knus
   Malene

   Slet