Om mig

Mit billede
Jeg hedder Malene og jeg bor i Hjerting ved Rødding, sammen med min mand Jacob, vores lille Isabella, og Camilla og Simone, som jeg har fra mit første ægteskab. Derudover tæller familien også vores Dansk-Svenske gårdhund Molly. Jeg har tidligere prøvet kræfter med en del spændende jobs, jeg har blandt andet været sælger, hjemmehjælper og fængselsbetjent, men i dag er jeg desværre førtidspensionist. Jeg prioriterer mine kræfter på livskvalitet og på min familie, og jeg bruger haven både som genoptræning og til at være meditativ og kreativ i.

lørdag den 25. maj 2013

Min pinsehave


Jeg er kommet bagefter med at blogge. Billederne her synes jeg var så gode, at de skulle vises frem alligevel. De er taget imellem den 10. og den 14. maj.Indkøb fra JAS Roser. Jeg har købt Berleburg, Whinchester Cathedral og White Grootendorst til mig selv. Resten er nogle slyngroser, som jeg har købt for en veninde.


Jacob er færdig med, at grave ud til drivhus. Nu skal vi have lagt fliser i bunden og gasbetonblokke i siderne af hullet, som soklen skal stå på. På den måde får jeg højere siddehøjde og bedre isolering i drivhuset. 


Helle (Blomsterhatten) har haft forskellige løg fra hvide Narcisser med til mig. Selve blomsterne ville vælte da de blev plantet, så de kom med ind i en vase istedet. Så må de vente med at pryde haven indtil næste år. Det var en dejlig buket at have i mit køkkenvindue. Ud af vinduet kan man se, at Jacob er færdig med, at hakke det gulv op han skulle. Ting tager tid, men vi arbejder os stødt og roligt frem imod den plan jeg har lagt. Se evt. tidligere indlæg om min haveplan.


Vi holdt fødselsdag for begge pigerne søndag den 12. maj, hvor vi fik besøg af familien.Caroline i den blomstrede jakke er min yngste kusine. Hun er 11 uger ældre end min ældste Camilla. Så de er begge 10 år. Simone er lige fyldt 8 år her den 21. maj.


Min moster og min mormor fik sig en flot tulipanoplevelse, før vi kørte hjem og holdt fødselsdag.


Min far og min lillebror.


12. maj var jo også mors dag. Så min mor fik en buket af mig og af min bror, min mormor fik en buket af min mor og af min moster, og jeg fik en værtindebuket af min mormor, og så købte jeg en buket til mig selv fra mine piger:-) Det havde vi meget sjov ud af. Man får da ikke mange flere blomster at se på mors dag, vel!?Min far havde plukket friske bøgegrene til vaserne før de kom. Det blev rigtig flot på fødselsdagsbordet. Så efter tulipanmarken var der boller, kage og varm kakao. Tid til snak og til at se på haven. Bagefter var der aftensmad til alle mand.


Øverste buket er den fra min mormor. Denne buket er fra mine piger, tilsat en hvid Narcisse fra Helle.

4 kommentarer:

 1. Dejlige billeder Malene, sjovt med jeres morsdags buketter :) Skønne billeder af akelejerne og tulipanmarkerne.
  Tak for kommentaren i sidste indlæg, nu trækker jeg igen vejret lettet :)og glæder mig til jeres besøg.
  Jeg følges gerne med jer rundt i Kolding, men jeg har en færge, der lige skal tages hensyn til, så vi kører nok igen 15.15. Der er meget at nå den korte tid, vi er der. Der skal også være tid til at snævre ved blogtræffet, men det bliver hyggeligt at ses.
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Ja, det var en sjov måde at få mors dag buketter på:-)
   Ja, det kan du da roligt gøre. Jeg er slet ikke i tvivl om, at vi vil synes om din have og det er jo primært for at besøge dig vi kommer:-)
   På samme måde i Kolding. For mig er blogtræf det vigtigste. Men jeg glæder mig da også til at se alle fristelserne:-)
   Knus

   Slet
 2. Det er jo helt Hollandsk at se på med de lange rækker af tulipaner. Ja, det med, hvem der er mødre til hvem, det kan godt give nogle panderynker hos den yngste generation. Min mors oldebørn på 4-5 år synes det er meget mærkeligt, at oldemor har født mig! Hun er jo gammel og ikke en "mor" :)

  Tak for tilbuddet om d. 29. juni, det kunne være rigtig hyggeligt, men selv om jeg er stærkt fristet, så er jeg standhaftig og takker nej. Vi drukner i aftaler her for tiden, så det bliver på et tidspunkt til for meget. Til gengæld håber jeg da vi ses i Kolding d. 5. juni.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ulla.
   Ja, det er det. Det er i hvert fald sjældent, at man ser sådan et skue i Danmark. Sidste år var marken dobbelt så stor, så mine piger og jeg var faktisk lidt skuffede i år. Men alle de andre var meget imponerede, for de havde jo aldrig set sådan en flot mark før, med tulipaner så langt som øjet rækker, nærmest.
   Ja, jeg kan godt huske, da pigerne havde svært ved at forstå det med de ældre generationer, som du beskriver. Men det forstår de godt nu. Nu er de også 8 og 10 år. Men min søsters den yngste, han forstår det heller ikke endnu. Han forstår ikke engang, at jeg er hans mors storesøster! Men han er også kun 3 år.
   Hvis du vil se hvor flot det så ud sidste år, så prøv at se mit indlæg fra sidste år om Tulipaner.

   Det er helt i orden. Jeg kender det også godt selv. Jeg har også så meget for tiden, så det er lige før jeg ikke kan holde til det altid. Men fra denne uge bliver det vist mere normalt igen. Nu håber jeg vejret er nogenlunde de næste mange dage, for jeg er kommet langt bagud med at plante. Det er også derfor jeg har været så stille på bloggene i så lang tid.
   Vi ses helt sikkert i Kolding, og det glæder jeg mig meget til:-)
   Knus

   Slet