Om mig

Mit billede
Jeg hedder Malene og jeg bor i Hjerting ved Rødding, sammen med min mand Jacob, vores lille Isabella, og Camilla og Simone, som jeg har fra mit første ægteskab. Derudover tæller familien også vores Dansk-Svenske gårdhund Molly. Jeg har tidligere prøvet kræfter med en del spændende jobs, jeg har blandt andet været sælger, hjemmehjælper og fængselsbetjent, men i dag er jeg desværre førtidspensionist. Jeg prioriterer mine kræfter på livskvalitet og på min familie, og jeg bruger haven både som genoptræning og til at være meditativ og kreativ i.

onsdag den 4. juli 2012

Haveblog-veninde

Der var en dag i forige uge, hvor jeg havde været til tjek på sygehuset, hvor jeg bagefter tog på visit hos Helle fra Blomsterhatten. Jeg havde først og fremmest fokus på det jeg skulle på sygehuset, og fik selvfølgelig ikke taget mit kamera med på havebesøg. Men hvis jeg er heldig kan jeg måske få lejlighed til at se Helles have flere gange igen. Det lader i hvert fald til, at vi i den grad svinger med hinanden. Nogle rigtig meget snakkende tøser er vi, når vi bliver sat sammen, så det er bare dejligt.

I sidste uge var Helle så forbi her hos mig, og se nu her hvad hun havde med af dejligheder til mig.
Den øverste er en form for alium. Navnene på de to blomster er jeg nok nødt til at få af Helle igen, for det er sevet igennem min si af en husker. Jeg har predt aliumblomsterne rundt i hele det runde bed, samt i mit rosenbed ved terrassen. Den søde lilla blomst her under, har jeg samlet lidt mere. Ud over de viste blomster her, havde hun også delt hendes prydgræs, morgenstjerne star, så jeg kunne få en stump af den. Helle havde slet ikke nogen lammeører i sin have, men det var jeg til gengæld leveringsdygtig i. Den kan man jo næsten ikke undvære. Jeg ville i hvert fald nødigt. Tak for et par dejlige dage Helle. Rigtig ærgerligt Camilla skulle blive syg, så vi var nødt til at blive hjemme i min egen have den dag du kom. Nu glæder jeg mig tili morgen aften i stedet, hvor vi jo skal mødes og se en rosenhave. Det er super dejligt med en haveveninde, og så har vi oven i købet flere andre ting til fælles:-)

2 kommentarer:

 1. Tak for sidst, ærgeligt at jeg måtte svigte dig , men sådan er det jo og have børn. Håber du havde en dejlig aften. Og så må vi se om ikke vi kanfind på noget andet samen.. Hilsen Helle

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Helle.
   Selv tak. Ja, det var ærgerligt. Du gik virkelig glip af noget. Det var en SKØN have. Jeg skal nok lave et indlæg her på bloggen, så du kan se lidt med alligevel. Jeg vil MEGET gerne ses igen og vi kan GARANTERET finde på rigtig mange sjove ting sammen.
   Knus Malene

   Slet