Om mig

Mit billede
Jeg hedder Malene og jeg bor i Hjerting ved Rødding, sammen med min mand Jacob, vores lille Isabella, og Camilla og Simone, som jeg har fra mit første ægteskab. Derudover tæller familien også vores Dansk-Svenske gårdhund Molly. Jeg har tidligere prøvet kræfter med en del spændende jobs, jeg har blandt andet været sælger, hjemmehjælper og fængselsbetjent, men i dag er jeg desværre førtidspensionist. Jeg prioriterer mine kræfter på livskvalitet og på min familie, og jeg bruger haven både som genoptræning og til at være meditativ og kreativ i.

onsdag den 4. juli 2012

pæoner i min have

Jeg har ikke styr på navnene. Mange pæoner har jeg været heldig at få foræret en klump af, fra venner og familie. De jeg har købt, har et dog et skilt i jorden.


Her er Rose De Rescht blevet flankret af en enkelt pæon. Resten er åbenbart blevet plantet for dybt, selvom jeg har været omhyggelig med at plante dem i overfladen. Pæoner blomstrer nemlig ikke, hvis de bliver plantet for dybt. Jeg har plantet pæoner imellem hver rose i hele bedet, så der er vel omkring 5 pæoner alene i dette bed. Der ud over har jeg 3 pæoner og en bonderose fordelt rundt i haven.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar