Om mig

Mit billede
Jeg hedder Malene og jeg bor i Hjerting ved Rødding, sammen med min mand Jacob, vores lille Isabella, og Camilla og Simone, som jeg har fra mit første ægteskab. Derudover tæller familien også vores Dansk-Svenske gårdhund Molly. Jeg har tidligere prøvet kræfter med en del spændende jobs, jeg har blandt andet været sælger, hjemmehjælper og fængselsbetjent, men i dag er jeg desværre førtidspensionist. Jeg prioriterer mine kræfter på livskvalitet og på min familie, og jeg bruger haven både som genoptræning og til at være meditativ og kreativ i.

fredag den 27. juli 2012

Sommer i haven

Billederne er fra den 7. juli.

Pigerne har fået pool i haven. Så stor at deres havemøbler nærmest ikke kan være der!


.... Men det er jo iskoldt, når man ikke kan vente med at hoppe i, lige efter poolen er fyldt op!

Jeg nåede selvfølgelig kun lige at ta' dette billede, så SPRANG Camilla op igen.

Lykkefund på portalen imellem den runde plæne og haverummet med det cirkelrunde bed.

Lykkefund ved den anden stolpe. Her har den tillige selskab af en stokrose.

En dejlig lyserød rose, som har fulgt mig de sidste 10 år, så den er i sin 3. have nu. Jeg ved desværre ikke hvad den hedder.

Rose De Rescht.

Kugleformet buksbom og en nyplantet silkepæon med Storkenæb Geranium Rose Clair som bunddække.

I børnehave bag solsikkene, gror en vildrose med nogle bittesmå enkelte hvide blomster. Den blomstrede højst 14 dage, så den bliver nok afløst af noget andet på et tidspunkt.

En mørk pink, næsten rød rose, som stod her som næsten det eneste da vi købte huset. Der var nemlig kun ét bed dengang. Bedet langs vejen, hvor de to store buksbom jeg har stod og var i rigtig dårlig form, denne rose og 4 ens Hortensia.

De to plantekrukker med espalier bag trampolinen skal ikke stå der. De er nemlig slidt op efter 12-15 års brug. Men der hvor de står skal jeg have min far til at sætte yderligere to stolper med rionet imellem, så der bliver espalier på begge sider af trampolinen.

Raubritter

Vi har fået nye havemøbler foræret. Brugte ganske vist, men Trine og Jesper ville smide dem ud, hvis vi ikke ville ha' dem, for de skulle ha' nye. Og det er altså virkelig robuste møbler, og der er tillægsplader til bordet, under bordpladen. Det fylder meget mere end det vi havde i forvejen, men til gengæld kan vi sidde flere rundt om bordet nu. Jeg kan da godt se det ville være pænt med nyolierede havemøbler hvert år, men til forskel fra Trine og Jesper, så kan jeg altså godt leve med at tingene har lidt patina. Det var luksus at blive begavet med sådan nogle gode møbler. Jeg er stjernelykkelig.

Queen of Sweeden

New Dawn

New Dawn

Både svømmepool og legetelte i haven. Så bliver det ikke meget mere sommer. Dagen efter blev det regnvejr, og det blev ved i 14 dage!


Ja, de havemøbler passer bare rigtig fint ind her hos os. Til højre er jeg i gang med at finde ud af hvor jeg skal afgrænse bedet og hvordan stien skal gå.Buket fra haven til Trine og Jesper som tak for de skønne møbler.Hvis de får tid i uge 32 kommer de også og griller eller drikker kaffe hos os. Men det er sørme billigt for sådan nogle gode møbler.

1 kommentar:

  1. Lækkert med de havemøbler. Jeg ville bestemt også blive glad for at få sådan et sæt forærende :-))
    De ser ud til at være magen til vores, bordet kan blive ret stort, når begge plader er foldet ud, det er SKØNT!! Forventer vores kan holde i mange år, vi er ikke dem, der skifter møbler hele tiden.

    SvarSlet