Om mig

Mit billede
Jeg hedder Malene og jeg bor i Hjerting ved Rødding, sammen med min mand Jacob, vores lille Isabella, og Camilla og Simone, som jeg har fra mit første ægteskab. Derudover tæller familien også vores Dansk-Svenske gårdhund Molly. Jeg har tidligere prøvet kræfter med en del spændende jobs, jeg har blandt andet været sælger, hjemmehjælper og fængselsbetjent, men i dag er jeg desværre førtidspensionist. Jeg prioriterer mine kræfter på livskvalitet og på min familie, og jeg bruger haven både som genoptræning og til at være meditativ og kreativ i.

mandag den 9. juli 2012

På besøg i Helbos have 2. del

Se tidligere indlæg, hvor jeg har vist første del af haven.

En urne som fokus pukt.


Her ses rosenhavens form tydeligt. Imellem alle de store buksbomkugler, har parret plantet ærteblomster på wigwam hele vejen rundt i det cirkelrunde bed. Jeg ville have plantet den lave rose Little White Pet, hvis det var mig, for de dobbelte hvide blomster og de lyserøde knopper på den store slyngrose i midten er oplagt til at få selskab af netop den.

I rosernes løv, var der gemt rustne jernpinde, som man ikke så, før man kom helt hen og nærstuderede roserne og deres duft, så det var en meget diskret måde at gøre det på.

Der var et par steder gjort plads til en bænk, så man kunne sætte sig og nyde haven.


En gul have, som jeg tror måske kan være inspireret af Kjeld Slots Gule snit. Haven her har dog meget at lære af Kjeld, synes jeg, omend den er på rette vej. Det tager tid at få en have til at blive rigtig vellykket alle steder.

Fortsættelse følger på endnu et indlæg.......

Ingen kommentarer:

Send en kommentar