Om mig

Mit billede
Jeg hedder Malene og jeg bor i Hjerting ved Rødding, sammen med min mand Jacob, vores lille Isabella, og Camilla og Simone, som jeg har fra mit første ægteskab. Derudover tæller familien også vores Dansk-Svenske gårdhund Molly. Jeg har tidligere prøvet kræfter med en del spændende jobs, jeg har blandt andet været sælger, hjemmehjælper og fængselsbetjent, men i dag er jeg desværre førtidspensionist. Jeg prioriterer mine kræfter på livskvalitet og på min familie, og jeg bruger haven både som genoptræning og til at være meditativ og kreativ i.

fredag den 27. juli 2012

Blomster i udestuen

Lilla Morgen pragtsnerle af frø fra sidste års blomster. Gratis glæder.


Pelargonier lavet af stiklinger fra svigermors blomster.

De lyserøde pelargonier har jeg overvintret to vintre, så de er blevet nogle kraftige planter nu.Bolsjestribet Petunia valgt af Simone. Pelargonierne har jeg plantet i kapilærkasser i år.Min blå Stjerneskærm Agapanthus har 12 blomster og min. 20 knopper, så den er vildt flot i år. Gad vide om det er fordi jeg gav dem en håndfuld organisk rosengødning i starten af august sidste år? Den har i hvert fald aldrig præsteret så voldsomt før, selvom den altid har været flot.

Kun en enkelt lille potte Pletter i luften blev plantet i dette fad i foråret. Den gror helt vildt.

Nu vil jeg ud og nyde den sidste sommerdag i denne omgang, hvis det holder stik hvad de siger. Dårlig timing, for det er lige nu vi starter på ferien!

4 kommentarer:

 1. Fine blomster i udestuen. Pletter i luften kan plantes ud i haven, de overvintrer fint og er et godt bunddække.
  Kh
  Lisbeth

  SvarSlet
 2. Tak for de gode billeder af dine smukke blomster.
  Rigtig god ferie.
  Ha` en dejlig aften.

  SvarSlet
 3. Åh pelagonier kan man bestemt ikke få for mange af....de er super skønne. Fantastisk farve din snerle har

  Ditto her - virkelig dårlig timing - vores ferie starter også så småt nu :0(

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 4. Hej Marlene

  Jeg har også glæde af at overvintre mine pelargonier. Jeg har nogle,d er er over 8 år gamle, og de bliver klippet HELT ned hvert år, kommer kraftigere og kraftigere. Dejligt!

  Nå, du meldte dig i køen til "Svigermors Valmuedrøn"-frøene. og nu er de klar. Så hvis du sender mig din adresse på min mail:

  marianne [snabel a] kontekst [prik] net
  Så kan jeg sende dem til dig.

  God aften!

  SvarSlet